Bond yazd覺:Foottwo Ser羹venci Ground Eraslani Mlm Afiyet olsun
u soukta i癟im gitmedi deil.

Afiyetle
Bond yazd覺:Foottwo Ser羹venci Ground Eraslani Mlm Afiyet olsun
seruvenci yazd覺:@foottwo
Otomatik makinelerde zaten s羹t ile ilgili problem oluyor. O y羹zden ayr覺ca s羹t k繹p羹rt羹c羹 kullan覺yorum bende...
Birde akl覺ma gelmiken 羹lkemizde ne yaz覺k ki s羹t ile ilgili 癟ok se癟eneimiz yok. Standart s羹t... Birde baz覺 marketlerde Soya s羹t羹 oluyor. Deiik tat i癟in denenebilir ama kahve i癟in 繹zel s羹tler var 癟ou 羹lkede, bize de gelse keke... Mesela Bim'in kendi markas覺 var imdi akl覺ma gelmedi, bir d繹nem ondan kullan覺yordum, piyasadaki en y羹ksek ya oran覺 ondayd覺 ve cidden g羹zel oluyordu. Sonra onlarda d羹羹rd羹ler ya oran覺n覺 d繹nd羹k gene SEK'e
Teekk羹rler Bond, sana da afiyet olsun
MertkaraL覺 yazd覺:
bu kahveyi merak ediyorum sipari verdim arkadalar i癟en bilen varm覺?
Bg17 yazd覺:Gunde 2 litre kadar kahve icen bir insan olarak sanirim bagimliyim diyebilirim. Hatta ne kadar sert o kadar iyi.
...
Vahsi batidan bir kahve tarifiyle bitiriyim, suya kahve atip kaynatilir, kaynayinca icine bir at nali atilir, nal yuzmuyorsa biraz daha kahve katilir, ve surec nal yuzene kadar devam eder
Ahbob yazd覺:ncelikle bu g羹zel konu i癟in teekk羹rler eraslani![]()
Bir s羹redir takip ediyorum uzaktan. Amat繹r bir kahve sever olarak, Delonghi KG49 deirmen kullan覺yordum, lakin pek verimli olmad覺覺na kanaat getirerek seramik deirmen aray覺覺na girdim ve Hario'lara denk geldim. Ancak kendisine internet harici denk gelmedim.
http://harioturkiye.com/shop/hario-cani ... degirmeni/
Daha 繹nceden bu siteden al覺veri yapan ve deirmen hakk覺nda 繹neride bulunabilecek herkesin tavsiyelerini bekliyorum.
D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 11 misafir
|