serxx yazd覺:Bicana 繹ncelikle foruma hogeldin. Forumda g繹rd羹羹m en ilgin癟 bal覺klardan biri![]()
Siz bizim s繹ylediklerimizi dinlerseniz 繹ncelikle maazadaki moda markalar覺n覺 zor satars覺n覺z. Biz burada saat almak isteyenlere tavsiyelerde bulunurken ger癟ekten objektif olarak yakla覺p alacak kiinin madur olmamas覺 i癟in kaliteli bir eyler tavsiye etmeye 癟al覺覺yoruz..
Sat覺 dan覺man覺 ise sadece satmaya 癟al覺覺r ve bizim yapt覺覺m覺z gibi tavsiyelerde bulunursan o i yerinde uzun s羹re bar覺nabileceini sanm覺yorum![]()
Yanl覺 anlamay覺n kesinlikle sizi tenzih ediyorum: Maazadaki m羹terilere 癟ok k繹t羹 saatleri 癟ok kaliteli gibi g繹sterip satmaya 癟al覺an sat覺 dan覺manlar覺n覺 g繹r羹yorum ba覺ma gelen bir olay覺 anlatay覺m: Saat癟iye girdim tesad羹fen arkada覺m saat癟iyle el s覺k覺覺p pazarl覺覺 bitiriyor, Lacoste marka saati al覺yor arkada覺m; beni g繹r羹nce saat merakl覺s覺 olduumu biliyor g繹r羹羹m羹 soruyor ama ben maazada g繹r羹lerimi rahat癟a s繹yleyemiyorum zaten pazarl覺覺 kesmi. Saat dan覺man覺 Lacoste deil de sanki Omega sat覺yor gibi saati g繹e 癟覺kar覺yor ki bu maaza Rado, Frederique Constant satan kaliteli bir bir maaza..
Bu iin ticaretini yapanlarla, saati 癟ok severek tak覺p bir miras gibi g繹renler bu konuda birbirinden ayr覺l覺yorlar...
Umar覺m iinizde 癟ok baar覺l覺 olup, saat sat覺覺 konusunda 癟ok ilerlersiniz..
Sayg覺lar...
herojd11 yazd覺:Merhaba , hosgeldiniz
Bence cok guzel bir bal覺k ve 羹stelik olabilecek en dogru yerdesiniz
Saat konusu 繹zelinde burada bu kadar usta varken bana laf d羹mez ama genel sat覺 & pazarlama olarak bakarsak yap覺lmas覺 gereken m羹terinin beklentisini anlamaktir detayl覺 karakter analizi yapacak durum olmad覺覺na gore basit 2-3 soru ile m羹teriyi acmak ve olay覺 kapmak gerekir k覺saca kimine en ucuzunu kimine en dayan覺kl覺sini kimine de en pahal覺s覺n覺 satmak gerekir ki memnun kal覺p bir daha gelsin
evidence yazd覺:bicana, herojd11'in dediklerine kat覺l覺yorum. Sat覺 ve pazarlama ile ilgili bir ile uraan biri olarakta unlar覺 eklemek isterim;
ncelik ihtiya癟t覺r ve ihtiyac覺 kar覺lamak gerekir. 襤htiyac覺 ortaya 癟覺karmak i癟in de soru sormak gerekiyor. Gelen m羹terinin kafas覺nda bir model varsa da 癟okda kar覺t覺rmamak en iyisi. M羹terinin 繹nceliinin ne olduu 繹nemli. G繹r羹nt羹 m羹?, prestij mi?, kalite ve salaml覺k m覺? gibi. Ama en 繹nemlisi g羹ven. Kar覺n覺zdakine g羹ven vermezseniz b羹y羹k olas覺l覺kla sat覺覺 ka癟覺r覺rs覺n覺z yada ikinci ve devam覺n覺. G羹ven salamak i癟in de d羹r羹st olmak zorundas覺n覺z, b覺rak覺n o an saati almas覺n, o m羹teri eninde sonunda sizin yan覺n覺za gelecektir.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: korayyalnizlar, Majestic-12 [Bot] ve 184 misafir
|