Selamlar,Benim satılığa koyduğum bir saatte de aynı durum sözkonusu, şöyle ki sıfır aldığım ve bir yıldan biraz fazla kullandığım ve artık kullanmayı düşünmediğim, satayım üzerine biraz ekleyeyim yeni bir saat alayım diye düşündüğüm saate, piyasadaki en düşük fiyatin 2/3 gibi bir rakam yazdım,biraz indirim yaparım satılır diye dusundum,saat müşterisini bulmadı ,takas tekliflerini ,ben kabul etmedim bu arada aylar geçti saaatin ve tüm saatlerin fiyatları arttı, doğal olarak benim almayı düşündüğüm saatinde fiyatı arttı benim satılığa çıkardığım saatinde mağaza fiyati artti ,sonuçta bende forum daki saatin fiyatını artirdim, fakat şu dikkatimi çekti forum istisnalar dışında diğer platformlara kıyasla yinede iyi,çok fazla abuk subuk teklif ile karşılaşmadım, yalnız bir kişi benim zaten 2/3 yazdığım fiyatın yarısını teklif etti o biraz canımı sıkmıstı,birde pazarlık yapıp anlaştıktan sonra ''tamam size haber veririm diyen'' ve sırra kadem basan kişilerde olabiliyor,bence pazarlık tabi olarak yapılır ama makul bir çerçevede olmalı ve herkes sözünün arkasında durmalı vesselam..
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi