TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saat İlanları Üye Fiyatlandırmaları Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF saat ilanları fiyatları

Mesaj vysaknc » 04 May 2020, 18:04

Selamlar,Benim satılığa koyduğum bir saatte de aynı durum sözkonusu, şöyle ki sıfır aldığım ve bir yıldan biraz fazla kullandığım ve artık kullanmayı düşünmediğim, satayım üzerine biraz ekleyeyim yeni bir saat alayım diye düşündüğüm saate, piyasadaki en düşük fiyatin 2/3 gibi bir rakam yazdım,biraz indirim yaparım satılır diye dusundum,saat müşterisini bulmadı ,takas tekliflerini ,ben kabul etmedim bu arada aylar geçti saaatin ve tüm saatlerin fiyatları arttı, doğal olarak benim almayı düşündüğüm saatinde fiyatı arttı benim satılığa çıkardığım saatinde mağaza fiyati artti ,sonuçta bende forum daki saatin fiyatını artirdim, fakat şu dikkatimi çekti forum istisnalar dışında diğer platformlara kıyasla yinede iyi,çok fazla abuk subuk teklif ile karşılaşmadım, yalnız bir kişi benim zaten 2/3 yazdığım fiyatın yarısını teklif etti o biraz canımı sıkmıstı,birde pazarlık yapıp anlaştıktan sonra ''tamam size haber veririm diyen'' ve sırra kadem basan kişilerde olabiliyor,bence pazarlık tabi olarak yapılır ama makul bir çerçevede olmalı ve herkes sözünün arkasında durmalı vesselam..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son vysaknc tarafından 04 May 2020, 21:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj kilimanjaro » 04 May 2020, 19:18

Duzeyli sorunsuz yapilan alisverisler icin satici arkadaslarin referans gösterilerek onure edildigi konular var ya.... gayet yerinde elbette.Satistaki saatlere de ölü fiyatlar verip satici arkadaslara saygisizlik yapan niclerde ayni şekilde deşifre edilmeli diye düşünüyorum.Bu tipler deşifre olmali ki başka arkadaşların sinirini bozmasınlar,utansınlar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj hlkshnr » 04 May 2020, 21:20

Bir husus da satışa koyduğunuz saati beleş fiyata almaya çalışıp başka mecralarda kar koyup satanlar var. Bizzat başıma geldiği için bu küçük hesapçılardan da korunmamız gerekirse ifşa etmeliyiz diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
hlkshnr

Mesaj Altar » 07 May 2020, 10:51

Bu durum bence alım gücüyle alakalı bir durum. 6 ay önce 82 aldığım araba şuan 95 ile 100bin arası,satsam istediğim arabayı alamıyorum.Evet bazı çok saçma satışlar da var. Rolex,omega ve cartier gibi lüks saatleri anlarım ama seiko ve hamilton gibi orta segment saatlerde her model için değil tabi,Satan kişi aldım 7 8 ay yada hiç kullanmadım sıfır yada sıfır fiyatına yakın fiyatla satıyor.2.el satışın bir farkı olmalı ben seni neden tercih etmeliyim o fiyata gider pazarlıkla mağazadan alırım.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur
Kullanıcı avatarı
Altar

TSF saat ilanları fiyatları

Mesaj SEmre » 07 May 2020, 12:46

Bu konunun açıldığı 04.05.2020 tarihinde usd döviz kuru 7.01 ,

Bugün yani 07.05.2020 tarihinde güncel usd döviz kuru 7.24 !

İyi forumlar : )
Kullanıcı avatarı
SEmre

Mesaj mbs1905 » 07 May 2020, 13:15

Sizin o zamanlar çok güzelmiş. Keşke o zamanlar üye olsaymışım. Ben geçen sene ocakta üye oldum 1 senede döviz kurundaki değişiklik bile fahiş.
En son mbs1905 tarafından 07 May 2020, 14:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Burak
Kullanıcı avatarı
mbs1905

Mesaj görkemk » 07 May 2020, 14:48

hlkshnr yazdı:Bir husus da satışa koyduğunuz saati beleş fiyata almaya çalışıp başka mecralarda kar koyup satanlar var. Bizzat başıma geldiği için bu küçük hesapçılardan da korunmamız gerekirse ifşa etmeliyiz diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ifşa gereksiz bir durum bence

ama forumda arkadaşların saatlerine ölü fiyat verenlerin çoğunluğu zaten malum sitenin ikinci elcileri burada da hesapları var sonuçta. Bir kaç kere forum hatırına sonradan yine alış veriş yaparız niyetiyle saatlerini biraz ederinin altına veren çok arkadaş ertesi gün malum bir iki satış sitesinde saaatlerini gördükten sonra bir daha bu olaya yaklaşmıyorlar haliyle.

aynı şekilde sizden yalvar yakar indirimle saati alıp daha sonra siz benzer bir saatine talip olduğunuzda nuh deyip peygamber demeyenleri de gördük duyduk.

tabi bir müddet sonra kimse artık forumda makul fiyatla saat koymaz oldu, kandırlmış hissine kapıldıkça insanlar böyle yapmaya başladı haliyle.
Kullanıcı avatarı
görkemk

Mesaj coolfire » 07 May 2020, 16:23

Ülke gibi forum da değişti. Önceleri dolar belliydi, saatler TL ile satılırdı. Sonradan dolar fırlayınca herkesin aklı karıştı. "Saatimi satsam yerine ne alırım" kaygısı "satılırsa bu fiyattan satılsın satılmazsa dursun" fikrine yönlendirdi satıcıları. Ha arada fırsatçı, sıfır mesajlı kişilerden gelen saçma sapan teklifleri zaten dikkate almıyorum orası ayrı konu.

Diğer yandan akıllı saatlerin ciddi şekilde kullanıcı profilini etkilediğini düşünüyorum. Forumdan gidenlerin yeri kolay kolay dolmuyor artık. Bu durum ülkenin alım gücünün de zayıflamasıyla artarak devam edecek gibi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
coolfire

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 181 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners