Ayni fikirdeyim.Ground yazd覺:Biraz niyetleri yazm覺s覺n覺zserbestdeli yazd覺:Panik sat覺lar覺 m覺 olur yoksa f覺rsat varken 3-5 eksiine mi olur oras覺 tart覺覺l覺r.
Bir癟ok saat koleksiyoneri ve sat覺c覺s覺 1-2 ay i癟erisinde belki de biraz daha k覺sa bir s羹re i癟erisinde daytona dahil t羹m modellerin vitrinlerde al覺c覺 bekleyeceini d羹羹n羹yor, hatta pepsi batman gibi modellerde %10 submariner de %15 dier modellerde %15-30 aras覺nda iskontolarin bile durumu kurtaramayaca覺n覺 s繹yl羹yorlar, durum nas覺l olur bilinmez tabi ama u癟ular覺n durmas覺 襤talya ve Yunanistan da olan butiklerin saatleri kime sataca覺n覺 da d羹羹nd羹rm羹yor deil, telefonlara cevap bile vermeyen tax free bile kesmeyen butiklerin bir癟ok eski m羹terilerine %20 indirim+tax free ile saat alirmisiniz diye mesaj g繹nderdii s繹yleniyor, yurti癟inden bir iki butik spor 癟elik modellerden birka癟覺 i癟in almay覺 d羹羹n羹rm羹s羹n羹z diye bana bile sormutu ama almay覺 d羹羹nmediimi s繹yledim iin garip taraf覺 ee dosta 繹nerdim lakin onlarda almak istemedi, elden 癟覺karmay覺 d羹羹nd羹羹n羹z saatler varsa elinizi 癟abuk tutman覺z gerekiyor gibi yoksa %30-40 aras覺nda fiyat d羹羹leri olacak gibi, chrono24 te seramik bezelli siyah kadran daytona 17 bin usd ye imdiden d羹t羹 10-11 bin usd ye 1 ay i癟inde d羹ecek gibi, almay覺 d羹羹nenler 1 ay daha beklerse b羹y羹k indirimlerle g羹zel rakamlara saat alabilir.))
Ama ger癟ekler b繹yle olmuyor. Bir daytona 11-12bin e d羹mesi d羹nyaya meteor d羹mesinden bile zor g繹z羹k羹yor ahahah
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
SM-A715F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi