Ayni fikirdeyim.Ground yazdı:Biraz niyetleri yazmışsınızserbestdeli yazdı:Panik satışları mı olur yoksa fırsat varken 3-5 eksiğine mi olur orası tartışılır.
Birçok saat koleksiyoneri ve satıcısı 1-2 ay içerisinde belki de biraz daha kısa bir süre içerisinde daytona dahil tüm modellerin vitrinlerde alıcı bekleyeceğini düşünüyor, hatta pepsi batman gibi modellerde %10 submariner de %15 diğer modellerde %15-30 arasında iskontolarin bile durumu kurtaramayacağını söylüyorlar, durum nasıl olur bilinmez tabi ama uçuşların durması İtalya ve Yunanistan da olan butiklerin saatleri kime satacağını da düşündürmüyor değil, telefonlara cevap bile vermeyen tax free bile kesmeyen butiklerin birçok eski müşterilerine %20 indirim+tax free ile saat alirmisiniz diye mesaj gönderdiği söyleniyor, yurtiçinden bir iki butik spor çelik modellerden birkaçı için almayı düşünürmüsünüz diye bana bile sormuştu ama almayı düşünmediğimi söyledim işin garip tarafı eşe dosta önerdim lakin onlarda almak istemedi, elden çıkarmayı düşündüğünüz saatler varsa elinizi çabuk tutmanız gerekiyor gibi yoksa %30-40 arasında fiyat düşüşleri olacak gibi, chrono24 te seramik bezelli siyah kadran daytona 17 bin usd ye şimdiden düştü 10-11 bin usd ye 1 ay içinde düşecek gibi, almayı düşünenler 1 ay daha beklerse büyük indirimlerle güzel rakamlara saat alabilir.))
Ama gerçekler böyle olmuyor. Bir daytona 11-12bin e düşmesi dünyaya meteor düşmesinden bile zor gözüküyor ahahah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi