TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Roger Dubuis Easy Diver LE Kutu A癟覺l覺覺 ve 襤ncelemesi

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Roger Dubuis Easy Diver LE Kutu A癟覺l覺覺 ve 襤ncelemesi

Mesaj vincefb » 07 Oca 2012, 22:14

msturan yazd覺:Hallmark of Geneva m覺? :o :super: VC'den baka marka duymam覺t覺m Geneva Hallmark'覺 alan. :super: Zaten Manufacture olmas覺 da ayr覺 bir etkiledi :super:

Has覺l覺, kendine m羹kemmel y覺lba覺 hediyeleri al覺rken bizim de g繹zlerimizi enlendirmekle kalm覺yor bilgimizi de art覺r覺yorsun vincefb :champ: RD g繹z羹mdeki t覺rman覺覺na h覺zla devam ediyor..

RD benim g繹z羹mde zaten en tepede :D ama ger癟ekten saat'e dokundugunuzda bakt覺g覺n覺zda hissediyosunuz boyle bi kadran sanki cam yok parma覺n覺zla akrep yelkovana dokunabilirmisiniz hissi veriyor :)
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj vincefb » 07 Oca 2012, 22:16

Msturan, Esenkoylu, Fsinan, Offside teekk羹rederim iyi dileklerinize... :thumbup:

Msturan, daha 繹nce kullanmama ramen tekrar arat覺rd覺m almadan 繹nce ger癟i olmasada al覺cakt覺m ama
Hallmark of Geneva olay覺 fazla fazla kopartt覺 bende :)
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Mesaj vincefb » 07 Oca 2012, 22:17

襤steyen arkadalar覺m i癟inde yar覺n geni bi Aile fotoraf覺 upload yap覺cam ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Mesaj msturan » 07 Oca 2012, 22:18

B羹t羹n par癟alar覺n覺 kendi yapan firmalar neler, biliyor musun vincefb?
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 33
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj vincefb » 07 Oca 2012, 22:22

Bond bu konuya bir cevap verirse sevinirim :)

ama bildiim kadar覺yla hatta forumda okuduum kadar覺yla Patek Philippe'nin bile kadran覺n覺 Parmigiani yap覺yordu!!
san覺r覺m fazla olmasa gerek!
En son vincefb taraf覺ndan 07 Oca 2012, 22:28 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Mesaj msturan » 07 Oca 2012, 22:25

Benim de akl覺mda neredense, PP'nin bile baz覺 par癟alar覺 kendisinin yapmad覺覺 kalm覺; bu y羹zden 癟ok a覺rd覺m zaten.. :? Kusura bakma ama sen ilk easy diver'覺 paylaana kadar RD'yi bilmiyordum bile :D Olduk癟a ilahi bir yerde yani RD g繹z羹mde u an :super:
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 33
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj vincefb » 07 Oca 2012, 22:35

:) RD'yi getirttiim bayi Bu sene RD'nin b羹y羹k bi atak yap覺cak ve ad覺n覺 s覺k癟a duyucaks覺n覺z dedi :) bende bana fark etmiyor ben zaten hastay覺m demitim :lol:

Saat ii zevk ii keyif ii bana g繹re PP 'nin Nautilus modelinden veya VC'nin overseas modelinden hi癟 bi fark覺 yok! ( fiyat aral覺覺 yak覺n olduu i癟in birbirlerine bu 繹rnekleri verdim!! ger癟i 0 Nautilus iki tane RD easy diver al覺r ama olsun :D )

Fiyat aral覺覺m genelde bu seviyelerde seyredicei i癟in alabileceim en Top saat RD diye d羹羹n羹yorum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Mesaj herofb » 07 Oca 2012, 22:50

Bizim irketin CEO'su RD alm覺t覺 , saat k羹lt羹r羹 iyi birisi oldugu icin RD'yi bende merak etmeye balam覺t覺m ama bu incelemeden sonra kan覺m iyice 覺s覺nd覺 ne olacak bu benim Halim 3 tane alamayaca覺na gore zaman覺 geldiginde fiyat ve kalite nedeni ile sub m覺 yoksa g繹nl羹m羹n sultan覺 AP RO m羹 yoksa mahallenin yeni G羹l'羹 RD m覺 :) iyice allak bullak oldum
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 281 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners