TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Roger Dubuis Easy Diver LE Kutu Açılışı ve İncelemesi

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Roger Dubuis Easy Diver LE Kutu Açılışı ve İncelemesi

Mesaj vincefb » 07 Oca 2012, 22:14

msturan yazdı:Hallmark of Geneva mı? :o :super: VC'den başka marka duymamıştım Geneva Hallmark'ı alan. :super: Zaten Manufacture olması da ayrı bir etkiledi :super:

Hasılı, kendine mükemmel yılbaşı hediyeleri alırken bizim de gözlerimizi şenlendirmekle kalmıyor bilgimizi de artırıyorsun vincefb :champ: RD gözümdeki tırmanışına hızla devam ediyor..

RD benim gözümde zaten en tepede :D ama gerçekten saat'e dokundugunuzda baktıgınızda hissediyosunuz boyle bi kadran sanki cam yok parmağınızla akrep yelkovana dokunabilirmişsiniz hissi veriyor :)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vincefb » 07 Oca 2012, 22:16

Msturan, Esenkoylu, Fsinan, Offside teşekkürederim iyi dileklerinize... :thumbup:

Msturan, daha önce kullanmama rağmen tekrar araştırdım almadan önce gerçi olmasada alıcaktım ama
Hallmark of Geneva olayı fazla fazla koparttı bende :)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vincefb » 07 Oca 2012, 22:17

İsteyen arkadaşlarım içinde yarın geniş bi Aile fotoğrafı upload yapıcam ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj msturan » 07 Oca 2012, 22:18

Bütün parçalarını kendi yapan firmalar neler, biliyor musun vincefb?
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj vincefb » 07 Oca 2012, 22:22

Bond bu konuya bir cevap verirse sevinirim :)

ama bildiğim kadarıyla hatta forumda okuduğum kadarıyla Patek Philippe'nin bile kadranını Parmigiani yapıyordu!!
sanırım fazla olmasa gerek!
En son vincefb tarafından 07 Oca 2012, 22:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj msturan » 07 Oca 2012, 22:25

Benim de aklımda neredense, PP'nin bile bazı parçaları kendisinin yapmadığı kalmış; bu yüzden çok şaşırdım zaten.. :? Kusura bakma ama sen ilk easy diver'ı paylaşana kadar RD'yi bilmiyordum bile :D Oldukça ilahi bir yerde yani RD gözümde şu an :super:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj vincefb » 07 Oca 2012, 22:35

:) RD'yi getirttiğim bayi Bu sene RD'nin büyük bi atak yapıcak ve adını sıkça duyucaksınız dedi :) bende bana fark etmiyor ben zaten hastayım demiştim :lol:

Saat işi zevk işi keyif işi bana göre PP 'nin Nautilus modelinden veya VC'nin overseas modelinden hiç bi farkı yok! ( fiyat aralığı yakın olduğu için birbirlerine bu örnekleri verdim!! gerçi 0 Nautilus iki tane RD easy diver alır ama olsun :D )

Fiyat aralığım genelde bu seviyelerde seyrediceği için alabileceğim en Top saat RD diye düşünüyorum :)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj herofb » 07 Oca 2012, 22:50

Bizim şirketin CEO'su RD almıştı , saat kültürü iyi birisi oldugu icin RD'yi bende merak etmeye başlamıştım ama bu incelemeden sonra kanım iyice ısındı ne olacak bu benim Halim 3 tane alamayacağına gore zamanı geldiginde fiyat ve kalite nedeni ile sub mı yoksa gönlümün sultanı AP RO mü yoksa mahallenin yeni Gül'ü RD mı :) iyice allak bullak oldum
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hknslmz ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners