Çok haklısınız kar oranı hepsinde yuksek ama asırı olmasına gerek yok, Longiness populer kultur gibi olmus artık..tabi sahsi dusuncem bu..
merak ettigim birsey var, ve siz diger kullanıcıların dusunceleri merak ediyorum. cogu yerde reklamı olan markalar mı daha iyidir yoksa hic biryerde reklamı olmayanlar mı?..bunu nicin soruyorum, turkiyede omega, longines, tissotrve tag heuer cok fazla reklam yapıyorlar ..bu tarz markaların, musteri kitlesi zaten farklı degil mi? beni bu durum kuskuya dusuruyor, yani kaliteli ve saglam olan markalar genelde reklam yapmamayı seciyorlar..demek istedigim reklamı komple keselim manasında degil, tabiki bir oranda olması gerekir ancak bahsettigim markalar bugun bilboardlarda bile goze carpıyor...parası olan herkes gelsin der gibi.
@Asymptote, duz sade saaatleri hic tercih etmiyorum nedeni de su: erkekler icin cok fazla aksesuar yoktur bu nedenle saati cuzdani gibi esyaları belli bir estetige sahip olmalıdır dusuncesindeyim..sade bir saat guzel durabilir ancak uzun sure kullanımda sıkıcı olabilir.
onerdiginiz saat markalarını inceledim ve bu konuyu acmama nedne olan saat su anda bana hicbirsey ifade etmemeye basladı..iyice karıstı yani