TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Frederique Constant Model FC-392HBS6B6B Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Frederique Constant Model: FC-392HBS6B6B

Mesaj chef » 02 Kas 2011, 01:51

Acikcasi Isvicre saat markalarinin disina cikmamistim, bahsettiginizs markaya ayrica bakacagim. Amerikan ve japon var bildiklerim, mekanik arizasi cok oluyor diye hic dusunmemistim onceden.

Zenith dealership sayfasini inceledim, yakinimda var bir tane, nisantasinda yarin gidip goruseyim, varsa katalog alayim onlardan. Bu model oldukca hosuma gitti. Zaten yasim itibariyle, 30'u henuz gecmedim- de kolumda cok da siritmaz diye dusunuyorum. Fiyati da belirledigim araligin ustunde galiba. Su konuda bir bilginiz var mi, siparis verilme durumunda, tabi markasına baglidir da, teslimat suresi ne kdar olabilir? (Assagidaki resimdeki saatten bahsediyorum)

Resim
Kullanıcı avatarı
chef

Re: Frederique Constant Model: FC-392HBS6B6B

Mesaj drk » 02 Kas 2011, 02:01

Bayiinin bir sonraki parti ürün geliş tarihine bağlı.
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Frederique Constant Model FC-392HBS6B6B Yorum ve Tavsiye

Mesaj Frax » 02 Kas 2011, 09:37

Beğendiğiniz saatin liste fiyatı 6000 Dolar düzeyinde, Zenith'lere bakacaksanız ancak kronografsız,düz modeller olabilir ki onların liste fiyatları da 4000 Dolar düzeyinde. Yukarıda Longines ile Zenith aynı cümle içerisinde yer almış ama bunlar ayrı klasmanda markalar. Bence bütçenize en uygun seçenekler Tag Heuer'de. Link, Aquaracer, Carrera serilerinde beğeneceğiniz saatler mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj asymptote » 02 Kas 2011, 13:13

Longines ve Zenith' in farklı klasmanda oldukları aşikar, dikkat edersen ben Zenith' i tümüyle dahil etmedim Frax ;) Zenith' in bazı modelleri dedim ki bu sözüm hala geçerli.. Özellikle Elite serisinin düz, kronografsız olanları arkadaşın belirttiği bütçenin üst limitine oturuyor fiyat olarak. Türkiye'deki bayi fiyatlarını bilmiyorum ancak jomashop, chrono24, amazon gibi sitelerde bahsini ettiğim saatler 3000 dolar ve altında satılıyor..
yalnız sanırım chef daha çok kronograf modelleri beğeniyor, 36000 vuruşlu bir el primero seçerse bütçeyi bir hayli aşması çok normal tabi :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mrhero » 02 Kas 2011, 18:00

Yaşınız ve bütçeniz nedeniyle Tag Heuer Carrera daydate öneririm.
Birde yukarıda saate para vermek istediğinizden reklama vermek istemediğinizden bahsetmişsiniz. Üst seviye saat zaten lüks tüketime girdiği için her zmn kar marjları yüksektir, yani hiç bir zmn sadece saate para vermezsiniz. Emin olun 300 liralık Seiko larda bile yüksek bir kar marjı var. Bana göre en asgari karla bu işi yapan Steinhart firmasıdır. Onların sitesine bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj donjohnson » 02 Kas 2011, 18:49

Resim

Budur !!!!
donjohnson

Mesaj chef » 03 Kas 2011, 19:49

Çok haklısınız kar oranı hepsinde yuksek ama asırı olmasına gerek yok, Longiness populer kultur gibi olmus artık..tabi sahsi dusuncem bu..

merak ettigim birsey var, ve siz diger kullanıcıların dusunceleri merak ediyorum. cogu yerde reklamı olan markalar mı daha iyidir yoksa hic biryerde reklamı olmayanlar mı?..bunu nicin soruyorum, turkiyede omega, longines, tissotrve tag heuer cok fazla reklam yapıyorlar ..bu tarz markaların, musteri kitlesi zaten farklı degil mi? beni bu durum kuskuya dusuruyor, yani kaliteli ve saglam olan markalar genelde reklam yapmamayı seciyorlar..demek istedigim reklamı komple keselim manasında degil, tabiki bir oranda olması gerekir ancak bahsettigim markalar bugun bilboardlarda bile goze carpıyor...parası olan herkes gelsin der gibi.

@Asymptote, duz sade saaatleri hic tercih etmiyorum nedeni de su: erkekler icin cok fazla aksesuar yoktur bu nedenle saati cuzdani gibi esyaları belli bir estetige sahip olmalıdır dusuncesindeyim..sade bir saat guzel durabilir ancak uzun sure kullanımda sıkıcı olabilir.

onerdiginiz saat markalarını inceledim ve bu konuyu acmama nedne olan saat su anda bana hicbirsey ifade etmemeye basladı..iyice karıstı yani :)
Kullanıcı avatarı
chef

Mesaj drk » 03 Kas 2011, 20:24

Durum tam olarak böyle değil. Siz sadece gördüğünüz reklamları biliyorsunuz, oysaki ülkemizde billinmeyen ancak dünya çapında çok büyük reklam kampanyalarına imza atan firmalar var ve çoğu da oldukça kaliteli markalar. Omega, longines, tag, tissot kendi fiyat kategorilerinde başı çeken markalardan ve kesinlikle fazla reklam yapıyorlar diye kalitesiz değiller, bunlardan daha çok reklamı olup 3 kuruşluk saatlere binlerce lira isteyen saatler olduğu gibi, adı sanı duyulmamış cevherler de bolca var.
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 60 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners