İşine yarayacaksa bir amatör olarak paylaşım izlenimlerimi

Kron'dan genel olarak çok memnunum. Vites geçişleri, frenler vs. vs. şu ana kadar olumlu puanlar aldı benden. Ama şöyle birşey var; bu memnuniyetin Kron markasıyla pek alakası yok. Doruk yazmıştır daha önce ama ben tekrarlayayım. Kron/Sedona/Salcano vs. sadece kadroyu üretiyor geri kalan parçalar her bisiklette, markada ortak kullanılan parçalar. Kron bu fiyata(750-800) en iyi donanımları sunan markaydı Salcano ile birlikte. Üzerindeki parçalar Alivio. (Sis-Tourney-Acera-Altus-Alivio-Deore.... böyle gidiyor donanımlar iyiye doğru) Kronun görünümü çok güzel gelince ve ömür boyu kadro garantisi olunca da ben Kronda karar kıldım.
Seleye gelince aslında rahatsızlık konusunda bekleyip alışmam gerektiğini az çok biliyordum. Uzun yıllar binmedikten sonra bisiklete binmeye başlayınca ister istemez rahatsız oluyor insan. Ancak bisiklet binmenin özellikle erkek sağlığı konusunda olumsuz etkisi olabileceğini öğrenince kesin karar kıldım sele almaya. Jelli ve nispeten geniş seleler daha rahat ve sağlıklı oluyormuş. Ben de sportif kullanıma uyum sağlayabilecek ve fazla geniş olmayan bana en uygun seleyi aradım, aradım ve sonunda şunu aldım : http://www.deltabisiklet.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,41,OdesisMc Seleden son derece memnunum zaten içim de rahat takımları güvene aldık diye

Sonuç olarak ben 750-800 civarında bir dağ bisikleti alacağım diyorsan. Kron XC 1000 için bence fazla düşünmeye gerek yok. Ben senin yerine araştırdım zaten zamanında uzun süre sen boşuna yorma kendini