TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj sosyalcan » 06 Eyl 2011, 01:25

Forum saati bütçeyi bitirdi. Okullar açılınca belki indirim olur mu? diyorum..
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj asymptote » 06 Eyl 2011, 04:22

Ben de bisiklet almayı düşünüyorum arkadaşlar, şu ürün :arrow: http://www.bisikletcim.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=26949 nasıl? Yorumlarınızı alabilir miyim?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj 2fast4u » 06 Eyl 2011, 09:12

bu vıdeo hem Newyork -istanbul arası mekık dokuyan bır arkadasımın istanbul'da bisiklete bınmelıyım deyıp fixed bısıklet aramasıyla gundeme geldı sunu soylıyım bızım buralarda bulamadık.Bır sekılde bulabılen ve alıp bınen meraklılarında kemıklerı cok fazla dayanmamıs :) manhattan'da da durum farklı degıl hep merak ettiğim elektrık dıreklerıne baglı lastıgı sokulmus bısıkletler gorurdum ve hırsıza bak kadroyu bırakmıs derdım halbukı bunların cogunun ıllegal yapılan messenger yarıslarında rahmetlı olanların anısına ve bır nevı mezar tası olarak oraya baglanan bısıkletler oldugunu yenı ogrendım.istanbul da bisiklet yolunda gaaarccc dıye fren sesı basmama ragmen yoldan cekılmeyen yayalar var fıxed bıke lar populasyonu azaltır sanırım:)))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj asymptote » 06 Eyl 2011, 23:39

asymptote yazdı:Ben de bisiklet almayı düşünüyorum arkadaşlar, şu ürün :arrow: http://www.bisikletcim.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=26949 nasıl? Yorumlarınızı alabilir miyim?

İlk yorumu kendim yapayım :D Bu fiyat bandında alacağın disk frenden memnun kalmazsın, çabuk bozulur diyenler var. Bunun bir de V frenli olanı var, ne diyorsun Doruk sence hangisini almalıyım :? :geek:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 07 Eyl 2011, 02:02

Asymptote, mesajını okumuştum, bilgisayara geçince detaylı bir mesaj yazarım demiştim ama sonra unutmuşum, kusura bakma ;)

Haklısın, bu fiyat kategorisinde alacağın bir disk fren hem gereksiz yere bisikleti ağırlaştıracak hemde iyi bir v frene göre daha az performans gösterecek üstelik maliyeti de artıracaktır. Kısaca gerek yok diyorum ;) Aynı seriden disk frensiz bir bisiklet ya daha ucuz yada daha iyi ekipmanlara sahip olacaktır :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 09 Eyl 2011, 00:57

Sedona yı nasıl bilirsin Doruk? Kadrosu iyi diyorlar, upgrade edilmeye de müsaitmiş. Hedef büyüttüm Sedona Borla almayı düşünüyorum şimdi :D Uygun patika bulduk diyelim, şu kardeşlerin yaptığı şeyi biz burada yapabilir miyiz? Gerçi ben hayatta böyle süremem bisikleti, sadece özendim ve imrendim..

Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Archezia » 09 Eyl 2011, 02:33

Bunlarınki patika biking olmuş, ama mekan çok güzel (: Böyle patika bulduktan sonra az çok yaparsın heralde asymptote bunları. Ben 2. sayfadaki bisikletle daha beterlerini yapıyorum biraz doğaçlama oluyor ama kaza bela gelmedi şimdiye kadar Allah'a şükür :)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj asymptote » 09 Eyl 2011, 22:12

Archie 2. sayfadaki bisiklet çok güzel, üzerinden epey geçtiği için hayırlı olsun demedim, iyi günlerde kazasız belasız kullan. Bisiklet araştırmaya Salcano ile başladım Sedona derken sonunda görünen ben de bir Kron alacağım :D Seninle boylarımız aşağı yukarı aynı. Benim boy 175, kilo 90 nın biraz üzerinde söylemesi ayıp :D Bacak boyumu merak ettim bugün ölçtüm 78 çıktı. www.mtbtr.com anasayfasında kadro boyu hesaplama motoru var. Bacak boyunu ve normal vücut boyunu birlikte hesaba katan diğer bir hesaplama şekli ise şurada mevcut :arrow: http://www.ebicycles.com/bicycle-tools/frame-sizer Bu iki hesaplama aşağı yukarı tutarlı sonuçlar veriyor. Sanırım ikinci hesaplama motoru yuvarlama yapıyor. İlk motora göre hesaplayınca benim için uygun kadro boyu 17,63 inch çıkıyor yani 17,5" sanırım bu durumda benim için en uygun kadro uzunluğu oluyor. Bunları yazmamın nedeni konuyu merak edenlere ve uygun kadro boyunu belirleme konusunda kararsızlık yaşayanlara belki bir yardımı olur diye. Asıl sormak istediğim senin hangi ölçüyü aldığın? Ve kullanırken memnun musun? Daha rahat bir sele baktığını yazmışsın, diğer hususlarda nasıl XC 1000? Deneyimlerini paylaş bizlerle :)
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 93 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners