Archie 2. sayfadaki bisiklet çok güzel, üzerinden epey geçtiği için hayırlı olsun demedim, iyi günlerde kazasız belasız kullan. Bisiklet araştırmaya Salcano ile başladım Sedona derken sonunda görünen ben de bir Kron alacağım

Seninle boylarımız aşağı yukarı aynı. Benim boy 175, kilo 90 nın biraz üzerinde söylemesi ayıp

Bacak boyumu merak ettim bugün ölçtüm 78 çıktı.
www.mtbtr.com anasayfasında kadro boyu hesaplama motoru var. Bacak boyunu ve normal vücut boyunu birlikte hesaba katan diğer bir hesaplama şekli ise şurada mevcut
http://www.ebicycles.com/bicycle-tools/frame-sizer Bu iki hesaplama aşağı yukarı tutarlı sonuçlar veriyor. Sanırım ikinci hesaplama motoru yuvarlama yapıyor. İlk motora göre hesaplayınca benim için uygun kadro boyu 17,63 inch çıkıyor yani 17,5" sanırım bu durumda benim için en uygun kadro uzunluğu oluyor. Bunları yazmamın nedeni konuyu merak edenlere ve uygun kadro boyunu belirleme konusunda kararsızlık yaşayanlara belki bir yardımı olur diye. Asıl sormak istediğim senin hangi ölçüyü aldığın? Ve kullanırken memnun musun? Daha rahat bir sele baktığını yazmışsın, diğer hususlarda nasıl XC 1000? Deneyimlerini paylaş bizlerle

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein