Benim de beğendiğim,çok güzel bir saat.aşağıda bıraktığım linke bir bakın saat hakkında güzel bir inceleme yazısı..furkanydn yazdı:Beyler butcem dahilinde bu saati 55 bin tl ye aldım. Cok kararsızım suan kutusunda daha açmadım iade etmek için 10 gün sürem var. Uzun yıllar takmayı düşünüyorum fakat bu paraya Seiko değer mi bilemiyorum. Bu hobide yeniyim.
vysaknc yazdı:Benim de beğendiğim,çok güzel bir saat.aşağıda bıraktığım linke bir bakın saat hakkında güzel bir inceleme yazısı..furkanydn yazdı:Beyler butcem dahilinde bu saati 55 bin tl ye aldım. Cok kararsızım suan kutusunda daha açmadım iade etmek için 10 gün sürem var. Uzun yıllar takmayı düşünüyorum fakat bu paraya Seiko değer mi bilemiyorum. Bu hobide yeniyim.
Seiko Prospex SPB455 Kutu Açılışıhttps://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?t=41988
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harika bir saat. Uzun yıllar size yoldaşlık etmesini diliyorum.furkanydn yazdı:Beyler butcem dahilinde bu saati 55 bin tl ye aldım. Cok kararsızım suan kutusunda daha açmadım iade etmek için 10 gün sürem var. Uzun yıllar takmayı düşünüyorum fakat bu paraya Seiko değer mi bilemiyorum. Bu hobide yeniyim.
prx yazdı:Tek beğenemediğim nokta tarih penceresi 3 yönünde olsaymış biraz da büyük
SM-A055F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Curiosity yazdı:Harika bir saat. Uzun yıllar size yoldaşlık etmesini diliyorum.furkanydn yazdı:Beyler butcem dahilinde bu saati 55 bin tl ye aldım. Cok kararsızım suan kutusunda daha açmadım iade etmek için 10 gün sürem var. Uzun yıllar takmayı düşünüyorum fakat bu paraya Seiko değer mi bilemiyorum. Bu hobide yeniyim.
Honor, Mercy, Daring, Allegiance
And the smell of the soil after the rain.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: akhenaten, sphinx ve 182 misafir
|