gidakontrol yazdı:Aynı saati gecen gun bende malum sıteden aldım ve geri iade ettim,burdakı saatcı arkadas orjınal değil dedi.İçinden kaşesiz garantı kagıdı ve cınce tissot tarihçeci çıkmıştı.Bugünde turkıye garantılı tissot geldı elime(le locle) ;ordan öğrendıgıme göre tissot tarıhce kıtabı çinceye cevrılmemıs,tarihcenın içinde cevrılen dıller arasında çince yok.Birde kurma kolları mavıydı gelen saatte,orjınalınde o mavıler sokuluyor bunlarda ise sabıt mavi.
uglyman81 yazdı:Arkadaşlar fiyatın cazibesine kapılıp malum siteden sipariş verdim ve aynen dediğiniz gibi çakma demeye bile bin şahit gereken bir PRC200 geldi. O kadar çakmaydı ki kadrandaki sayaçların yerleri bile farklıydı. İade edene kadar göbeğim çatladı ama sonunda paramı geri alabildim. Sanırım bir musibet bin nasihatten iyidir lafı gerçekmişKötü bir tecrübeydi ama aklım başıma geldi artık. Sanırım...
fadli yazdı:Merhaba. Bu saatten ben de kullanıyorum. Saati satın almadan önce çok detaylı araştırma yaptım. GG'de 200-300 TL ye satılan saatlerin hiç biri orjinal değil. Ama saatlerde ETA Quartz mekanizmalar kullanıldığı için, saatin içini açan saatçi veya usta bu mekanizmayı görünce ürün orjinaldir diyor. Saatlerin çelik kalitesinde, kadrandaki detaylarda ve işçiliklerinde bariz bazı farklılıklar var. Ayrıca camının safir olup olmadığı, su geçirmezlik ve basınç testlerine dayanımı vs. bu saatlerde belli değil. Saatlerin kutularında bariz bir şekilde kalite ve işçilik farkı var. Bu saati 300 TL ye satan kişi bu saati 100 dolar gibi bir fiyata mal etmesi gerekiyor ki para kazansın. Karar size kalmış. İyi günler...
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 141 misafir
|