TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj seethru » 24 Nis 2011, 22:42

Merhaba, foruma yeni üye olduğum için soruyorum, acaba bu special editiondan bende bir tane istiyorum demek için çok mu geç kaldım?
Yoksa hala sipariş verebiliyor muyuz?
Kullanıcı avatarı
seethru

Mesaj Frax » 24 Nis 2011, 22:48

Önceki sayfaları takip etseydiniz çok geç kaldığınızı anlardınız :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Archezia » 25 Nis 2011, 02:03

Ya hep heyecanlanıyorum şu başlıkta birşey yazılınca. Bir kere de saatler hazır sipariş işlemlerine başlıyoruz yazsın biri!
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj seethru » 25 Nis 2011, 21:06

Frax1 yazdı:Önceki sayfaları takip etseydiniz çok geç kaldığınızı anlardınız :)

Kötü , koleksiyonda olması gereken bir parça olmuş gerçekten. Kaç adet üretilecek?
Acaba Steinhart ile bir temasa geçsem yararı olur mu?
Almanların dilinden az buçuk anlarım, ikna etme şansım olur mu acaba?
Kullanıcı avatarı
seethru

Mesaj Bond » 25 Nis 2011, 21:28

Seethru bölüm içerisindeki konu başlıklarında sorduğun bilgiler mevcut. Üretim 44 adet ile sınırlı. Firma ile temas etmek herhangi bir şeyi değiştirmeyecektir. Saatler firma tarafından bize yollanan onaylı kod ile sipariş edildi. Bu sebeple ekstra 1 saat üretilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Belki ilerde modeli beğenip belli adette isteyenler olursa firma ile anlaşarak versiyon II gibi bir üretim olabilir. Bende çoğunluğu yabancılardan oluşan bir yedek listesi var. Eğer gönderi öncesi herhangi bir sebeple alımdan vazgeçen olursa bu listedeki kişilere ( öncelik aktif ve TSF üyesi olanlar olmak üzere ) haber verilecek. Elbette özel seçilen isim yazılı olan çelik/dlc kapak aynı kalacak ve alıcıya gönderilmeyecek bu durumda. Bir diğer seçenek olarak saatler teslim edildikten sonra satmak isteyen kişiler olabilir. Böyle bir durumda forumdaki satılık saatler kısmını takip etmek sureti ile direk sahibindende alınabilir.

Forum içerisinde bulmak zor oluyorsa Steinhart Timepieces websitesinden TSF SE'nin özet bilgi ve özelliklerine ulaşabilirsin. Yedek listesine yazılmak istersen bana özel mesaj atman yeterli olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj seethru » 25 Nis 2011, 21:37

Bond yazdı:Seethru bölüm içerisindeki konu başlıklarında sorduğun bilgiler mevcut. Üretim 44 adet ile sınırlı. Firma ile temas etmek herhangi bir şeyi değiştirmeyecektir. Saatler firma tarafından bize yollanan onaylı kod ile sipariş edildi. Bu sebeple ekstra 1 saat üretilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Belki ilerde modeli beğenip belli adette isteyenler olursa firma ile anlaşarak versiyon II gibi bir üretim olabilir. Bende çoğunluğu yabancılardan oluşan bir yedek listesi var. Eğer gönderi öncesi herhangi bir sebeple alımdan vazgeçen olursa bu listedeki kişilere ( öncelik aktif ve TSF üyesi olanlar olmak üzere ) haber verilecek. Elbette özel seçilen isim yazılı olan çelik/dlc kapak aynı kalacak ve alıcıya gönderilmeyecek bu durumda. Bir diğer seçenek olarak saatler teslim edildikten sonra satmak isteyen kişiler olabilir. Böyle bir durumda forumdaki satılık saatler kısmını takip etmek sureti ile direk sahibindende alınabilir.

Forum içerisinde bulmak zor oluyorsa Steinhart Timepieces websitesinden TSF SE'nin özet bilgi ve özelliklerine ulaşabilirsin. Yedek listesine yazılmak istersen bana özel mesaj atman yeterli olacaktır.

verdiğin bilgiler için teşekkürler, kararım kesinleşirse seninle temasa geçeceğim.
Kullanıcı avatarı
seethru

Mesaj herofb » 02 May 2011, 11:34

yılbaşı hediyesi dedik olmadı,sevgililer gününe yetişemedi dedik bari doğumgünüm olsun o da kaçtı , Günther yaktın bizi gönder artık şu saatleri :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj sedir » 02 May 2011, 12:03

Babalar günü,
Kabotaj bayramı,
Zafer Bayramı,
Ramazan Bayramı,
Kurban Bayramı...
Bu sene için önümüzdeki seçeneklerden bazıları :lol:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners