Merhaba, foruma yeni üye olduğum için soruyorum, acaba bu special editiondan bende bir tane istiyorum demek için çok mu geç kaldım?
Yoksa hala sipariş verebiliyor muyuz?
Frax1 yazdı:Önceki sayfaları takip etseydiniz çok geç kaldığınızı anlardınız
Bond yazdı:Seethru bölüm içerisindeki konu başlıklarında sorduğun bilgiler mevcut. Üretim 44 adet ile sınırlı. Firma ile temas etmek herhangi bir şeyi değiştirmeyecektir. Saatler firma tarafından bize yollanan onaylı kod ile sipariş edildi. Bu sebeple ekstra 1 saat üretilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Belki ilerde modeli beğenip belli adette isteyenler olursa firma ile anlaşarak versiyon II gibi bir üretim olabilir. Bende çoğunluğu yabancılardan oluşan bir yedek listesi var. Eğer gönderi öncesi herhangi bir sebeple alımdan vazgeçen olursa bu listedeki kişilere ( öncelik aktif ve TSF üyesi olanlar olmak üzere ) haber verilecek. Elbette özel seçilen isim yazılı olan çelik/dlc kapak aynı kalacak ve alıcıya gönderilmeyecek bu durumda. Bir diğer seçenek olarak saatler teslim edildikten sonra satmak isteyen kişiler olabilir. Böyle bir durumda forumdaki satılık saatler kısmını takip etmek sureti ile direk sahibindende alınabilir.
Forum içerisinde bulmak zor oluyorsa Steinhart Timepieces websitesinden TSF SE'nin özet bilgi ve özelliklerine ulaşabilirsin. Yedek listesine yazılmak istersen bana özel mesaj atman yeterli olacaktır.
Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir
|