eskiserkan yazdı:Nazim Bey
Yanlis anlasilma olmasin el altindan satiyordan kastim faturasiz v.b tarzinda satislar degildi. Aranilan saatlerin ticaret yapanlara satilmasindan soz etmekteyim.
Acikcasi bu konudan benim sahsi bir rahatsizligimda yok. Sonucta Rolex bayisi istedigine satmakta ozgurdur. Piyasasi 20k usd olan urunu gecmiste 3-4 alisveris yapti diye 10k fiyattan kimseye de satmak istemeyebilir.
Gecmis alisveris meselesi bu isler bu noktalarda degilken bir nebze goz onune aliniyordu. Suan ise hikayeye donmus vaziyette. 10 tane saat alip hala 126710BLRO teslim edilmeyen musteriler mevcut.
Patek-AP’de durum daha fena bu arada

Serkan bey ben de şunu diyorum.
Hikayeye dönmüş dediğiniz eski müşterilerin saat alması hikayeye dönmüş değil.
O kadar çok insan alıyor ki etrafımda sizin tezinizin aksi kanıtı niteliğinde olan.
Ama mesele yılda 40 tane gelen daytonanın 1000 tane talebe nasıl dağıtılacağı mevzusu.
Yani eski müşterilerin de saati 2 yıl beklemesi normal bugünkü şartlarda.
Olan gerçekten bu saati takmak isteyen saat severe oluyor.
Ama emin olun saatler bayilerden greye çıkmıyor. Alan insanlar satıyor. Aralarında hatırlı ve uzun yıllardır rolex alanlar da çıkıyor haliyle ve hemen kara listede yerlerini alıyorlar.
Velhasılı kelam gerçekten bildiğiniz bir örnek, sav varsa dinlemeye hazırım.
Ama greydeki saatleri görüp bayi greye satıyor iddiasının hiç bir temel dayanağı yok maalesef.
Çamur at izi kalsın yapmak sadece
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector