TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj eskiserkan » 25 Eki 2020, 00:05

İşin gercegini konusacak olursak bekleme listesiydi gecmis alisveristi falan hepsi hikaye. Bayiler gozunu acmis pepsi, daytona vb. populer modelleri pazar fiyati altina kaptirmamak adina saatci esnafina el altindan satmakta. Son kullanici saat severlerde eger unlu veya saat incrleme site/dergi yazari falan degilse umutsuzca beklemekte.
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

Mesaj rolexcollector » 25 Eki 2020, 00:14

eskiserkan yazdı:İşin gercegini konusacak olursak bekleme listesiydi gecmis alisveristi falan hepsi hikaye. Bayiler gozunu acmis pepsi, daytona vb. populer modelleri pazar fiyati altina kaptirmamak adina saatci esnafina el altindan satmakta. Son kullanici saat severlerde eger unlu veya saat incrleme site/dergi yazari falan degilse umutsuzca beklemekte.
Bilmediğiniz konularda ahkam kesmek ne kadar kolay ve güzel.
Tanımadığınız bayileri el altından saat veriyor diye töhmet altında bırakmak ne kadar kolay...
Bu konu hakkında cahil insanların konuşmasına gerçekten katlanamıyorum.
Çamur at izi kalsın.
Yazık.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj coolfire » 25 Eki 2020, 00:58

Jomashop bile alenen sattığına göre Rolex bu durumdan rahatsız değil demekki. 23.000 usd olmuş hulk :)

https://www.jomashop.com/rolex-submarin ... 610lv.html
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj eskiserkan » 25 Eki 2020, 11:59

rolexcollector yazdı:
eskiserkan yazdı:İşin gercegini konusacak olursak bekleme listesiydi gecmis alisveristi falan hepsi hikaye. Bayiler gozunu acmis pepsi, daytona vb. populer modelleri pazar fiyati altina kaptirmamak adina saatci esnafina el altindan satmakta. Son kullanici saat severlerde eger unlu veya saat incrleme site/dergi yazari falan degilse umutsuzca beklemekte.
Tanımadığınız bayileri el altından saat veriyor diye töhmet altında bırakmak ne kadar kolay...
Çamur at izi kalsın.
Yazık.

Nazim Bey

Camur falan atmak degil amacim fakat gercekler sizin hosunuza gitmese de bu sekilde. Durumu merak eden , istedigi saati almak isteyen arkadaslarimiza bilsinler diye yazdim. Konu hakkinda cahil oldugum ekran karsisindan nasil anladiniz bu arada anlam veremedim.

Eger siz okudukca katlanamayacaksaniz admin yazdiklarimi silebilir.
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

Mesaj rolexcollector » 25 Eki 2020, 12:55

eskiserkan yazdı:
rolexcollector yazdı:
Çamur at izi kalsın.
Yazık.

Nazim Bey

Camur falan atmak degil amacim fakat gercekler sizin hosunuza gitmese de bu sekilde. Durumu merak eden , istedigi saati almak isteyen arkadaslarimiza bilsinler diye yazdim. Konu hakkinda cahil oldugum ekran karsisindan nasil anladiniz bu arada anlam veremedim.

Eger siz okudukca katlanamayacaksaniz admin yazdiklarimi silebilir.
Bayiler el altından satıyor ise, bunu ispatlamanız lazım.
Fatura, fotoğraf, belge lazım.

Ben satmayan insanların aldığı onlarca saat örneği verebilirim size mesela.

Geçmiş alışveriş hikaye diyorsunuz ya, buna cahillik diyorum.

Eski saatlerini satmayan bir müşteri bayi gözünde değerli hale geliyor.

Bayiye çelik pepsi soran %95 insan ise hayatında hiç rolex almamış, birilerinden pepsi alsa 4000 eur anında para kazanacağını duymuş çakallar olunca bunun harici %5 de kurunun yanında yanmak zorunda kalıyor maalesef.

İyi pazarlar

The best , or nothing..
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj eskiserkan » 25 Eki 2020, 13:56

Nazim Bey
Yanlis anlasilma olmasin el altindan satiyordan kastim faturasiz v.b tarzinda satislar degildi. Aranilan saatlerin ticaret yapanlara satilmasindan soz etmekteyim.
Acikcasi bu konudan benim sahsi bir rahatsizligimda yok. Sonucta Rolex bayisi istedigine satmakta ozgurdur. Piyasasi 20k usd olan urunu gecmiste 3-4 alisveris yapti diye 10k fiyattan kimseye de satmak istemeyebilir.
Gecmis alisveris meselesi bu isler bu noktalarda degilken bir nebze goz onune aliniyordu. Suan ise hikayeye donmus vaziyette. 10 tane saat alip hala 126710BLRO teslim edilmeyen musteriler mevcut.
Patek-AP’de durum daha fena bu arada :)
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

Mesaj rolexcollector » 25 Eki 2020, 14:23

eskiserkan yazdı:Nazim Bey
Yanlis anlasilma olmasin el altindan satiyordan kastim faturasiz v.b tarzinda satislar degildi. Aranilan saatlerin ticaret yapanlara satilmasindan soz etmekteyim.
Acikcasi bu konudan benim sahsi bir rahatsizligimda yok. Sonucta Rolex bayisi istedigine satmakta ozgurdur. Piyasasi 20k usd olan urunu gecmiste 3-4 alisveris yapti diye 10k fiyattan kimseye de satmak istemeyebilir.
Gecmis alisveris meselesi bu isler bu noktalarda degilken bir nebze goz onune aliniyordu. Suan ise hikayeye donmus vaziyette. 10 tane saat alip hala 126710BLRO teslim edilmeyen musteriler mevcut.
Patek-AP’de durum daha fena bu arada :)
Serkan bey ben de şunu diyorum.
Hikayeye dönmüş dediğiniz eski müşterilerin saat alması hikayeye dönmüş değil.

O kadar çok insan alıyor ki etrafımda sizin tezinizin aksi kanıtı niteliğinde olan.

Ama mesele yılda 40 tane gelen daytonanın 1000 tane talebe nasıl dağıtılacağı mevzusu.

Yani eski müşterilerin de saati 2 yıl beklemesi normal bugünkü şartlarda.

Olan gerçekten bu saati takmak isteyen saat severe oluyor.

Ama emin olun saatler bayilerden greye çıkmıyor. Alan insanlar satıyor. Aralarında hatırlı ve uzun yıllardır rolex alanlar da çıkıyor haliyle ve hemen kara listede yerlerini alıyorlar.

Velhasılı kelam gerçekten bildiğiniz bir örnek, sav varsa dinlemeye hazırım.

Ama greydeki saatleri görüp bayi greye satıyor iddiasının hiç bir temel dayanağı yok maalesef.

Çamur at izi kalsın yapmak sadece

The best , or nothing..
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj eyimen » 25 Eki 2020, 20:35

Grey'e satma olayını bilemem ama bekleme listesinin yalan olduğu en azından Ankara için doğru. İki senedir bana ve benden daha fazla alışverişi olan arkadaşıma Daytona'yı geçtim, ne Batman ne Pepsi düşmedi. Düşmeyeceği de kesin :D
Kullanıcı avatarı
eyimen

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: osmore ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners