yeşil sumo kullanmadım siyahını kullandım , ama resimdeki yeşil monsterdan vardı cyclopsunu söküp kullanmıştım baya güzel olmuştu sonra forumda bir arkadaşa sattım, marine master 300 de onuda kullandım , skx te kullandım , turtle var bi tane , marine master 200 spbj077 , klasik quartz tuna kullandım sattım sbbn035, grand seiko diver kullandım sattım

seikonun hemen her diverını kullandım diyebilirim
sumu güzel bir saat , lug to lug uzun bir saat ama rahat , kordon 20 mm de zaman zaman keşke biraz daha kalın mı olsaydı dedirtebiliyor, clasp klasik seiko çok iyi değil , ben en büyük sorun bezel tasarımı ( optik olarak ) spnj077 ile sumo hemen hemen aynı lug to lug ve boyuta sahipler ama resimlere bakarsan ne kadar bütük ele sahip olursan ol sumo hep bileğe büyük gelmiş gibi duruyor o bezel sebebiyle

yine bir marine maste 300 ile resim koyalım

onun dışında seiko 6r serisi mekanizma oldukça başarılı ve uzun ömürlü sadece adjust edilmediğinden nadiren günde 10 - 15 saniye sapanlarına denk gelme durumu olabiliyor onunda şahsen 5 te 1 gibi bir oranda olduğunu söyleyebilirim ( çokta nadir değil yani )
sumonun hiçbir zaman bileğe bu sekilde orantılı gözükmüş bir fotosunu bulamazsın, hep koldan taşarmış gibi yada kola büyük gelmiş gibi görünüyor
sumo kadar olmasa da benzer bi hissi grand seiko diver da da alablirsin