Clk » 10 Mar 2011, 02:26
Ben bu noktada birsey söylemek istiyorum. Hepimizin hedefleri var ve hepimiz kendimiz icin en iyisine sahip olmak isteriz. Bunda garip bir durum yok. Kimi zaman isteklerimizi yerine getirebilecek sartlara sahip oluyoruz kimi zaman beklemek durumunda kaliyoruz. Bence bekleme durumunda; hedefe ulasilamadigi icin (sadece maddi nedenlerden degil ayni zamanda ice sinme yada farkli alternatifleri degerlendirme olarak ele alin) bu isten sogumak yerine baska saatlere yönelerek zevk almaya bakin.
Benim Rolex hastasi oldugumu dünya alem biliyor ama ben bir Seiko, Union yada Steinhart ile mutlu olabiliyorum. Saatlerimin fotograflarini cekmek, onlari temizlemek, zaman zaman hepsini bir araya toplayip bakmak, insanlar ile bunlarin üzerine sohbet etmek v.s. bana zevk veriyor.
Neredeyse 5000 tane mesaj yazmisim bu foruma. Hic mi isim gücüm yok benim buraya bu kadar zaman harciyorum? Bunu sadece zevk aldigim icin yapiyorum. Sizlerde bu isten zevk almasaydiniz burada olmazdiniz. Swatch yada Patek; hepsinin bizler icin bir degeri önemi var !!!
@Tolgi06, umarim en kisa zamanda uygun bir alternatif bulabilirsin.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...