SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullanın Sn salguz. Rado da özellikle malzeme kullanımında çığır açmış markalardan. Hyperchrome çok değişik bir gelişmeydi. Eminim seramik de çok iyidir. Bu konuda çok yol katetmişler. Benim için seramik sadece kullanımı zor bir model. Onun dışında görüntü çok güzel.salguz yazdı:Kerem bey ben de radonun full seramik saatini almıştım.Alırken çok tereddüt ettim ama baktımki omeganın vs. birçok markanın seramik saati var saat te çok hoşuma gittiği için tetiği çektim. Simdi sizin de seramiği beğenmeniz beni mutlu etti.
afl yazdı:Güle güle kullanın Sn salguz. Rado da özellikle malzeme kullanımında çığır açmış markalardan. Hyperchrome çok değişik bir gelişmeydi. Eminim seramik de çok iyidir. Bu konuda çok yol katetmişler. Benim için seramik sadece kullanımı zor bir model. Onun dışında görüntü çok güzel.salguz yazdı:Kerem bey ben de radonun full seramik saatini almıştım.Alırken çok tereddüt ettim ama baktımki omeganın vs. birçok markanın seramik saati var saat te çok hoşuma gittiği için tetiği çektim. Simdi sizin de seramiği beğenmeniz beni mutlu etti.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan 12 - 13 yıl önce Suudi Arabistan'a gittiğimde çok dikkatimi çekmişti. Rado orada bizdeki Tissot gibi, hatta daha yaygın bir marka. Sanırım orada distribütör kuvvetli ya da Arapların zevkine çok uyuyor. Her iki üç kişiden birinin kolunda Rado vardı. Genelde de tam siyah seramik görünümlü saatler. Yani Türkiye'de çok görülmüyor ama belirli yerlerde güçlü bir marka demek ki.salguz yazdı:afl yazdı:Güle güle kullanın Sn salguz. Rado da özellikle malzeme kullanımında çığır açmış markalardan. Hyperchrome çok değişik bir gelişmeydi. Eminim seramik de çok iyidir. Bu konuda çok yol katetmişler. Benim için seramik sadece kullanımı zor bir model. Onun dışında görüntü çok güzel.salguz yazdı:Kerem bey ben de radonun full seramik saatini almıştım.Alırken çok tereddüt ettim ama baktımki omeganın vs. birçok markanın seramik saati var saat te çok hoşuma gittiği için tetiği çektim. Simdi sizin de seramiği beğenmeniz beni mutlu etti.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem bey ben saatlerimi çok titiz kullanırım.10 yıl önce aldığım saatlerim var hala yeni gibi.Saati satan arkadaş bu özelliğimi bildiğinden gönül rahatlığıyla alabilirsin demişti.Saati sert bir zemine düşürmedikçe bir şey olacağını sanmıyorum.Diğer saatlerimizde de sonuçta safir veya diger cam türleri var onların da sert bir zemine düştüğünde kırılma riski var.Bir de konusu açılmışken sormak istedim.Rado yu forumda hemen hemen hiç görmedim.Sizce niçin tutulmuyor? Bilgiler için teşekkürler.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetemin, Ergİn, kesikparmak ve 43 misafir
|