Saatolog 2025 Online Sipariş İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2025 Kış Güneşleri 2026 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Güz Gülleri 2018 Kış Güneşleri 2019 / Daily Wristsho

Mesaj Maradona » 13 Ara 2018, 19:38

Son kargom da gelir gelmez hem kayışlar hem de saatler için aile fotosu paylaşacağım gerçi ama şimdilik bu da dursun şurada... Dayanamadım... [emoji39]Resim
Kullanıcı avatarı
Maradona

TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mesaj Ufkynl » 13 Ara 2018, 20:47

Maradona yazdı:Son kargom da gelir gelmez hem kayışlar hem de saatler için aile fotosu paylaşacağım gerçi ama şimdilik bu da dursun şurada... Dayanamadım... [emoji39]Resim

Bu beyaz detay turuncudan daha hoş geldi bana. Saatin içindeki beyazla uyumlu. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj htover2 » 13 Ara 2018, 22:45

Değerli forum üyeleri, öncelikle burası aktif bir konu başlığı olduğu için buraya yazıyorum ve sizleri bu başlık altında meşgul ettiğim için şimdiden özürlerimi iletiyorum. Hiç fotoğraf yüklemediğim için nasıl yükleyeceğimi de bilmediğimden görselle destekleyemiyorum mesajı. Size şöyle bir açıklama yapayım. Bir seiko skx 007j modeli satın aldım Abt saatten. Saat 2 gün önce kargoyla elime ulaştı. Bugün itibariyle ilk kez kullanmaya başladım lakin fark ettiğim bir şey var, ayar tepe kolu çok sert. Açarken ve kapatırken parmaklarımı fazlasıyla acıtıyor. Kapatırken hatta nasıl desem, su şişesinin kapağını tam oturtamadığımız da o hissettirdiği duygu var ya, tam onun gibi oluyor kapatmak için epey bir yüklenmem gerekiyor. Belki ayar tepe kolu bölümü hareket için çok az alan vermesinden midir nedir emin olamadım, zaten hali hazırda seiko turtle pepsi bezel kullanıyorum onda böyle bir durum da yaşamadığımı da ayrıca belirteyim. Neyse, Abt saati aradım yollayın bakalım diyorlar. Bu sefer yollayacağım, bir sorun yok diye dönecek olursa yeni aldığım saatim bir gün bile geçmeden teknik serviste kurcalanmış olacak. Açıkçası ne yapmalıyım bilemedim. Bu modeli kullananlar benimle tecrübelerini paylaşabilirler ise sevinirim.
Kullanıcı avatarı
htover2

Mesaj Caner1983 » 13 Ara 2018, 22:55

htover2 yazdı:Değerli forum üyeleri, öncelikle burası aktif bir konu başlığı olduğu için buraya yazıyorum ve sizleri bu başlık altında meşgul ettiğim için şimdiden özürlerimi iletiyorum. Hiç fotoğraf yüklemediğim için nasıl yükleyeceğimi de bilmediğimden görselle destekleyemiyorum mesajı. Size şöyle bir açıklama yapayım. Bir seiko skx 007j modeli satın aldım Abt saatten. Saat 2 gün önce kargoyla elime ulaştı. Bugün itibariyle ilk kez kullanmaya başladım lakin fark ettiğim bir şey var, ayar tepe kolu çok sert. Açarken ve kapatırken parmaklarımı fazlasıyla acıtıyor. Kapatırken hatta nasıl desem, su şişesinin kapağını tam oturtamadığımız da o hissettirdiği duygu var ya, tam onun gibi oluyor kapatmak için epey bir yüklenmem gerekiyor. Belki ayar tepe kolu bölümü hareket için çok az alan vermesinden midir nedir emin olamadım, zaten hali hazırda seiko turtle pepsi bezel kullanıyorum onda böyle bir durum da yaşamadığımı da ayrıca belirteyim. Neyse, Abt saati aradım yollayın bakalım diyorlar. Bu sefer yollayacağım, bir sorun yok diye dönecek olursa yeni aldığım saatim bir gün bile geçmeden teknik serviste kurcalanmış olacak. Açıkçası ne yapmalıyım bilemedim. Bu modeli kullananlar benimle tecrübelerini paylaşabilirler ise sevinirim.

Skx009j kullanıyorum tepe cidden sert açarken sıkıntı yok kapatırken bastırıp çevirirken zorlanıyorum ama o kadar da problem olmuyor açıkcası bence servis için biraz erken gibi geldi
Tekrar hayırlı olsun :champ:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj htover2 » 13 Ara 2018, 22:57

Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler belki benim pimpirikliliğim de olabilir. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
htover2

Mesaj Maradona » 13 Ara 2018, 23:25

Benim gibi bir adam tonla Nato alırsa böyle şımarır işte... Yerim onları ben... [emoji173]Resim
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj hozburun » 14 Ara 2018, 08:40

Günaydın [emoji106] Eski dost ile yine birlikteyim ;) Resim

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj afl » 14 Ara 2018, 10:12

Günaydın. Tüm paylaşımlara :champ:

Resim
Kullanıcı avatarı
afl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners