Maradona yazdı:Son kargom da gelir gelmez hem kayışlar hem de saatler için aile fotosu paylaşacağım gerçi ama şimdilik bu da dursun şurada... Dayanamadım... [emoji39]
htover2 yazdı:Değerli forum üyeleri, öncelikle burası aktif bir konu başlığı olduğu için buraya yazıyorum ve sizleri bu başlık altında meşgul ettiğim için şimdiden özürlerimi iletiyorum. Hiç fotoğraf yüklemediğim için nasıl yükleyeceğimi de bilmediğimden görselle destekleyemiyorum mesajı. Size şöyle bir açıklama yapayım. Bir seiko skx 007j modeli satın aldım Abt saatten. Saat 2 gün önce kargoyla elime ulaştı. Bugün itibariyle ilk kez kullanmaya başladım lakin fark ettiğim bir şey var, ayar tepe kolu çok sert. Açarken ve kapatırken parmaklarımı fazlasıyla acıtıyor. Kapatırken hatta nasıl desem, su şişesinin kapağını tam oturtamadığımız da o hissettirdiği duygu var ya, tam onun gibi oluyor kapatmak için epey bir yüklenmem gerekiyor. Belki ayar tepe kolu bölümü hareket için çok az alan vermesinden midir nedir emin olamadım, zaten hali hazırda seiko turtle pepsi bezel kullanıyorum onda böyle bir durum da yaşamadığımı da ayrıca belirteyim. Neyse, Abt saati aradım yollayın bakalım diyorlar. Bu sefer yollayacağım, bir sorun yok diye dönecek olursa yeni aldığım saatim bir gün bile geçmeden teknik serviste kurcalanmış olacak. Açıkçası ne yapmalıyım bilemedim. Bu modeli kullananlar benimle tecrübelerini paylaşabilirler ise sevinirim.

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
|
||||||||||||||