Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
coolfire yazdı:Abd den aldığım Skechers 3 yıl giydim aralıksız yaz kış bana misin demedi. Ama eklem sorunları yaşatıyor deniyor ve bende de bir kaç böyle sorun baş gösterince korkmadım değil. Şimdi kışları columbia takılıyoruz, memnunum.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
gkhnbaggio yazdı:Daha önce de yazmıştım, ki tecrübe eden arkadaşlar da belirtmiş. İyi bir camper kullanıcısı olarak 8-10 sene önceki ürünlerin günümüzdeki ürünlerle alakası yok maalesef. Emrah’ın dediği gibi 7. senesine girecek pelotas bot ilk günkü gibi dururken, ne zaman yeni pelotas almaya gitsem deneyip almadan çıkıyorum. Ben rahatlıktan müzdaripim. Bazen nette eski modelleri araştırıyorum elde kalan ürünler olabilir mi diye.
Ama şunu da belirtmek ve tavsiye etmek isterim: eskiden ürün yelpazesi çok dardı. Şimdi çok çeşitli sneakers modelleri var, gayet başarılı ve rahatlar [emoji1360]
Skechers bir kez denedim. Ben rahat etmedim. Verdiği yastık hissi yapay bir rahatlık gibi geldi bana. Dayanıklılığını test edemedim haliyle ama, bu yapaylığın verdiği his çok dayanıklı olmadığı yönündeydi.
Skechers rahatlığının muadili olarak new balance tercihi daha uzun ömürlü olabilir.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir
|