TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Style Editor

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Style Editor

Mesaj ilkayacil » 05 Ara 2018, 07:56

Bi tek ben memnun kalmışım sanırım bu markada şanslıyım heralde :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
ilkayacil

Mesaj azizkaya » 05 Ara 2018, 08:08

Ben de 1 senedir giyiyorum. Aynı korkularla almıştım ama problem yok şimdilik. Hatta bir kez yıkadım makinede.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

Mesaj coolfire » 05 Ara 2018, 08:46

Abd den aldığım Skechers 3 yıl giydim aralıksız yaz kış bana misin demedi. Ama eklem sorunları yaşatıyor deniyor ve bende de bir kaç böyle sorun baş gösterince korkmadım değil. Şimdi kışları columbia takılıyoruz, memnunum.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj Ground » 05 Ara 2018, 08:59

coolfire yazdı:Abd den aldığım Skechers 3 yıl giydim aralıksız yaz kış bana misin demedi. Ama eklem sorunları yaşatıyor deniyor ve bende de bir kaç böyle sorun baş gösterince korkmadım değil. Şimdi kışları columbia takılıyoruz, memnunum.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Ben de abd de outlet mağazasından almıştım. 1,5 sene giydim. Sağı solu eridi.. Ondan çok fazla kullandığım (4sene) reebok halen sağlam. Hemde bunu çok kez makinede yıkadık.

Skechers ın rahatlığı güzel. Ama reebok daha rahat.

Sanırım bazı markalar bazı seneler çok popüler oluyor. Sosyal medya , ünlülerin (spocular ) reklamları vb çok etken var. Şimdinin popüleri sanırım Under armour.. Özellikle nba ve boks ünlülerine çok reklam yaptırıyorlar. (Lebron, Antony Joshua gibi)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj gkhnbaggio » 05 Ara 2018, 09:00

Daha önce de yazmıştım, ki tecrübe eden arkadaşlar da belirtmiş. İyi bir camper kullanıcısı olarak 8-10 sene önceki ürünlerin günümüzdeki ürünlerle alakası yok maalesef. Emrah’ın dediği gibi 7. senesine girecek pelotas bot ilk günkü gibi dururken, ne zaman yeni pelotas almaya gitsem deneyip almadan çıkıyorum. Ben rahatlıktan müzdaripim. Bazen nette eski modelleri araştırıyorum elde kalan ürünler olabilir mi diye.

Ama şunu da belirtmek ve tavsiye etmek isterim: eskiden ürün yelpazesi çok dardı. Şimdi çok çeşitli sneakers modelleri var, gayet başarılı ve rahatlar [emoji1360]

Skechers bir kez denedim. Ben rahat etmedim. Verdiği yastık hissi yapay bir rahatlık gibi geldi bana. Dayanıklılığını test edemedim haliyle ama, bu yapaylığın verdiği his çok dayanıklı olmadığı yönündeydi.
Skechers rahatlığının muadili olarak new balance tercihi daha uzun ömürlü olabilir.
Kullanıcı avatarı
gkhnbaggio

Mesaj eraslani » 05 Ara 2018, 09:37

Skechers ,tam bir çocuk ayakkabı markası bence.Işıklı falan seviyor çocuklar.Ben de bir tane satın alıp verim alamadım.Taban yumuşaklığı önce rahat geliyor ama hafifliği ve üst yapının fazla esneyip genişlemesi, benim gibi ayaklarınız biraz tarakliysa şeklini hemen kaybetmesine sebep oluyor.
Özellikle aktif koşu ve yürüyüş için,adidas boost tabanlı modelleri önerebilirim.Tabanini tamamen erittigim bir tanesinin üst yapısı sıfır kondisyondaydi.
Adidas original modelleri için de shopigo.com sitesini önereyim.Magazalarda kolay bulunmayan modelleri iyi fiyatla satıyorlar.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj ÜmitYüksel » 05 Ara 2018, 10:13

Benim 2009 da aldığım New Balanceler bile duruyor.Skechers da aldım giydim onuda pert edemedim.Ama benim fazla hareketim yok.Büyük oğlana aldığımı 1 sende pert etti.Birazda giyim şekline göre değişiyor.Adidas ve Nike ayakkabılarımda hala 10 yıllıktır ve sağlamdır.
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj uhpu » 05 Ara 2018, 10:14

gkhnbaggio yazdı:Daha önce de yazmıştım, ki tecrübe eden arkadaşlar da belirtmiş. İyi bir camper kullanıcısı olarak 8-10 sene önceki ürünlerin günümüzdeki ürünlerle alakası yok maalesef. Emrah’ın dediği gibi 7. senesine girecek pelotas bot ilk günkü gibi dururken, ne zaman yeni pelotas almaya gitsem deneyip almadan çıkıyorum. Ben rahatlıktan müzdaripim. Bazen nette eski modelleri araştırıyorum elde kalan ürünler olabilir mi diye.

Ama şunu da belirtmek ve tavsiye etmek isterim: eskiden ürün yelpazesi çok dardı. Şimdi çok çeşitli sneakers modelleri var, gayet başarılı ve rahatlar [emoji1360]

Skechers bir kez denedim. Ben rahat etmedim. Verdiği yastık hissi yapay bir rahatlık gibi geldi bana. Dayanıklılığını test edemedim haliyle ama, bu yapaylığın verdiği his çok dayanıklı olmadığı yönündeydi.
Skechers rahatlığının muadili olarak new balance tercihi daha uzun ömürlü olabilir.

Camper konusuna katılıyorum. Kesinlikle eski kalitesi yok. Firmaya göre taban yarılması sebebi ise; özellikle pelotasların eski modellerinin tabanları %100 kauçuk olduğu için 2 - 3 ay gibi bir süre giymeyince tabanın sertleşerek ilk giyildiğinde yarılma durumu olmasıymış. Yaz sıcaklarında camper giyilemeyeceğine göre bu risk her kullanıcı için bulunmakta.
Bu yüzden yeni pelotas modellerinin tabanlarının içlerini boşaltıp xlite tabana çevirmişler.

Bu arada instagramda camper taban değişimi yapan lostra salonları bulunuyor. 120 TL gibi bir ücrete vibram taban değişikliği yapıyorlar. Daha alt seviye kaliteli tabanlar İzmir'de 80 TL'ye değişiyor. Belki değişim isteyen arkadaş vardır.

Skechers ise daha önce kullandığım ama memnun kalmayıp iade edip yerine farklı bir ayakkabı aldığım bir marka. 1 ayda alakasız bir yerinden iç kısmından yırtıldı. Bir daha denemedim bile.
Kullanıcı avatarı
uhpu

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners