TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Forumda Saat nerilerinde k覺s覺r d繹ng羹 var m覺 ?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumda k覺s覺r d繹ng羹 var m覺 ?

Mesaj Mandos » 12 Tem 2018, 14:37

mturann yazd覺:Citizen in bildiim kadar覺 ile T羹rkiyede temsilcisi yok.
Sat覺 ve servis a覺 olsa orient ve seiko gibi 癟ok癟a tercih edileceini d羹羹n羹yorum.

Kat覺l覺yorum. Sirkeciye Orient ve Seiko hakim zaten. Bu arada Sirkecide istasyondan inince girite bir maaza getirmeye balad覺 Citizeni. Ancak model skalas覺 癟ok dar. Zamanla oturturlar diye d羹羹n羹yorum.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj g繹rkemk » 12 Tem 2018, 15:01

470 dolara

sw200-1 mekanizmayla (Oris markas覺da ayn覺 mekanizmay覺 kullan覺yor)

bunu sat覺n alabiliyoruz mesela

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

Mesaj rolexcollector » 12 Tem 2018, 16:10

g繹rkemk yazd覺:470 dolara

Resim
100 dolara bile almam ben bu saati, zevkler ve renkler.

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj Kakefe » 12 Tem 2018, 16:14

Forumdaki kisir donguye katiliyorum. Sadece saat cesitliliginde degil konu cesitliliginde de . Daha once bu konudan bahsetmistim. Foruma like tusu gelse veya hayirli olsun tusu gelse mesaj sayisin % kac dusecegini merak ediyorum mesela . Ama forumun kendine has dinamikleri de olmali tabi. neyse konu disina cikmayayim.

Saat cesitliligi konusuna geri donersem ..
ever kisir dongu var, bunun sebepleri icinde ulkeye has kosullar da var.. bazi markalarin merkezlerinin olmayisi, kurdaki volatilite , paypal , gumruk vergisi vs vs .. buna ek olarak da risk almak istemeyip kolay satilabilinecek markalara daha cok yonelinmesi de var tabi de bu ortamda bu cok normal..

instagram @watchcolony
Kullan覺c覺 avatar覺
Kakefe

Ya: 51
Kay覺t: 21 Nis 2013, 15:06

Mesaj Ankthas » 12 Tem 2018, 16:24

K覺s覺rl覺k olduuna kat覺lmakla beraber bunun biraz da mevzunun tabiat覺nda olduunu d羹羹n羹yorum. imdi mesela Halios diye bir mikro marka var, 癟ok g羹zel saatler yap覺yorlar gayet kiilikli, una bak mesela bonibon gibi saat:

https://halioswatches.com/products/seaforth?variant=1522215780396

Preorder 羹zerinden sat覺l覺yor, d繹nem d繹nem a癟覺l覺p kapan覺yor. imdi ben kullanmad覺覺m, 癟evremde kullanan覺n olmad覺覺 bir saati nas覺l baka birine 繹nereyim ki. Sen mesela G繹rkem Hocam Timex - Marlin demisin, 200 dolara dress watch isteyen adama 繹nerebilir misin, i癟inde in mal覺 mekanizma var sonu癟ta nas覺 alacan b繹yle bir sorumluluu?

Ha mesela Helson - Sharkdiver ald覺m ben, kutu a癟覺l覺覺 da yapt覺m orada bronz saat isteyen herkese 繹nerdim, 癟羹nk羹 kendim bizzat denedim, kulland覺m ve memnun kald覺m.

Bu arada yeri gelmiken Vostok - Classica > Timex - Marlin der ka癟ar覺m :lol:

https://meranom.com/en/vostok/vostok-classica/
En son Ankthas taraf覺ndan 12 Tem 2018, 16:30 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Forumda k覺s覺r d繹ng羹 var m覺 ?

Mesaj Mandos » 12 Tem 2018, 16:28

g繹rkemk yazd覺:470 dolara

Resim

G羹ncel kurlarla 3000漾e yak覺n bi fiyat覺 oluyor. Giri seviyesi olmuyor bence bu fiyat覺yla. Oris al覺n覺r daha iyi bir se癟enek. Kurlar, vergiler, yerel sat覺c覺lar覺n darl覺覺 ve ikinci el sebepleriyle bu kabuun k覺r覺lmas覺 imkans覺z duruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
En son Mandos taraf覺ndan 12 Tem 2018, 16:31 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj g繹rkemk » 12 Tem 2018, 16:31

Ankthas yazd覺:K覺s覺rl覺k olduuna kat覺lmakla beraber bunun biraz da mevzunun tabiat覺nda olduunu d羹羹n羹yorum. imdi mesela Halios diye bir mikro marka var, 癟ok g羹zel saatler yap覺yorlar gayet kiilikli, una bak mesela bonibon gibi saat:

https://halioswatches.com/products/seaforth?variant=1522215780396

Preorder 羹zerinden sat覺l覺yor, d繹nem d繹nem a癟覺l覺p kapan覺yor, fiyat覺 da 200 dolar. imdi ben kullanmad覺覺m, 癟evremde kullanan覺n olmad覺覺 bir saati nas覺l baka birine 繹nereyim ki. Sen mesela G繹rkem Hocam Timex - Marlin demisin, 200 dolara dress watch isteyen adama 繹nerebilir misin, i癟inde in mal覺 mekanizma var sonu癟ta nas覺 alacan b繹yle bir sorumluluu?

Ha mesela Helson - Sharkdiver ald覺m ben, kutu a癟覺l覺覺 da yapt覺m orada bronz saat isteyen herkese 繹nerdim, 癟羹nk羹 kendim bizzat denedim, kulland覺m ve memnun kald覺m.

Bu arada yeri gelmiken Vostok - Classica > Timex - Marlin der ka癟ar覺m :lol:

https://meranom.com/en/vostok/vostok-classica/

evet bakt覺m bencede vokstok daha iyi , ama imdiden alternatif saatler ortaya 癟覺kmaya balad覺 bence
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 87 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners