TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Stuhrling Marka Saat Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Stuhrling

Mesaj Frax » 22 Eyl 2010, 19:59

Marka çin malı ancak bu doğrudan "para vermeseydiniz" anlamında bir cümle değil. Verdiğiniz miktar önemli. Arama bölümüne markayı yazın hakkında az da olsa bilgi bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Stuhrling Marka Saat Bilgi

Mesaj Clk » 23 Eyl 2010, 07:50

Cin ürünleri ile sahsi bir problemim oldugu icin yorum yapmiyorum böyle saatler hakkinda. Görünüs olarak basarili.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj yusufragip » 23 Eyl 2010, 11:14

Clk nin tutumu her zaman kullaniciyi korumak ustunedir fakat takip ettigim zaman internetten alis veris yapmayi pek sicak bakmdigini dusunmrye basladim genelde boyle indirimler hep oluyor mesela dun amazonda seikolarin hepsi yuzde 40 indirimliydi :) Bence cok hos bisey :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj ebrehe » 16 Ara 2010, 12:52

Merhaba,
Bu dönem ki derslerimi verirsem kendime bir ödül almak istiyorum.
Ortaokuldan beri saat takmıyorum hem sıkıntı veriyor hem de üstümde fazla ağırlık taşımayı sevmiyorum. Kendime bir ödül ararken "saatlere de bir bakayım yıllardır hiç ilgilenmiyorum" dedim kendi kendime ve http://cgi.ebay.com/Stuhrling-Excursion-Citizen-Quartz-Chronoh-Watch-245-/140473379274?pt=Wristwatches&hash=item20b4dda9ca şu modele resmen vuruldum. Fiyatı da benim için alınabilir bir seviyede olunca bir araştırayım dedim ve bu konuyu buldum açıkçası üzüldüm kalitesiz bir marka olmasına ama bir yandan da baktım Atasay da getiriyor acaba iyi bir marka mı diye yine arada kaldım.
Bu saate bu fiyat çok mu yada böyle buna benzer bu fiyat aralığında bana önerebileceğiniz bir model var mı? Bir de fotoğraf makinesini hep fotoğraf makinesi üretmiş yada cep telefonunu hep cep telefonu üretmiş vs gibi markalardan alma takıntım vardır yada onların en iyisini yapacağını düşünürüm. Seiko ve citizen e bu fiyat aralığında baktıysam da böyle bir çarpıcı model malesef bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yılbaşı için de babama saat bakıcam haftaya onun için de ayrıca rahatsız edicem sizi. :)

Saygılar
Kullanıcı avatarı
ebrehe

Mesaj sedir » 16 Ara 2010, 13:57

Bu fiyat aralığında Seiko, Casio, Citizen, Orient mevcut. Ancak beğenir misin ona sen karar vereceksin. Daha dün e-postama 180 tl fiyatlı Casio Edifice kronometreli bir model reklamı gelmişti mesela.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Bond » 16 Ara 2010, 14:48

Ebrehe Stuhrling markasının bazı modelleri HD Video İnceleme kısmında mevcut. Detaylı yakın çekimlerde bir incele istersen faydası olabilir. Çinde üretilmesi her zaman kalitesiz manasına gelmiyor elbette örnek bu modele 1500 Euro denseydi o zaman talep edilen miktara göre kalitesiz bulunabilirdi. Çinde üretilip öne çıkan ve global pazarda distribütor ağı ile satılan birçok marka var. Bazıları çok satılıp tutulurken bazıları ise yok olup gidiyor. Bu marka fena olmayanlardan birisi sanırım ama Türkiyede bu fiyata olacağınıda pek sanmam. Birde elbette ünlü markaların bazı modellerinden esintiler taşıyor ama olabilir saat sektöründe. Saat çok büyük bunuda göz önüne al. Elbette son karar senin ama forumu biraz araştırman seçimlerini daha sağlıklı yapman adına faydalı olabilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj zeus434343 » 11 Oca 2011, 18:41

http://www.stuhrling.com/item.cfm?MainC ... bCatID=345

http://www.shopnbc.com/Stuhrling_Origin ... op=Watches

su saatler hakkında yorum alabilirmiyim acaba ikiside aynı saat ama bilgi acısından yardımcı olur diye koydum tavsiye ederseniz sipariş edicem
Kullanıcı avatarı
zeus434343

Mesaj punk » 11 Oca 2011, 18:46

İkisini de geçiniz.
Kullanıcı avatarı
punk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Kutadgu ve 193 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners