Merhaba,
Bu dönem ki derslerimi verirsem kendime bir ödül almak istiyorum.
Ortaokuldan beri saat takmıyorum hem sıkıntı veriyor hem de üstümde fazla ağırlık taşımayı sevmiyorum. Kendime bir ödül ararken "saatlere de bir bakayım yıllardır hiç ilgilenmiyorum" dedim kendi kendime ve
http://cgi.ebay.com/Stuhrling-Excursion-Citizen-Quartz-Chronoh-Watch-245-/140473379274?pt=Wristwatches&hash=item20b4dda9ca şu modele resmen vuruldum. Fiyatı da benim için alınabilir bir seviyede olunca bir araştırayım dedim ve bu konuyu buldum açıkçası üzüldüm kalitesiz bir marka olmasına ama bir yandan da baktım Atasay da getiriyor acaba iyi bir marka mı diye yine arada kaldım.
Bu saate bu fiyat çok mu yada böyle buna benzer bu fiyat aralığında bana önerebileceğiniz bir model var mı? Bir de fotoğraf makinesini hep fotoğraf makinesi üretmiş yada cep telefonunu hep cep telefonu üretmiş vs gibi markalardan alma takıntım vardır yada onların en iyisini yapacağını düşünürüm. Seiko ve citizen e bu fiyat aralığında baktıysam da böyle bir çarpıcı model malesef bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yılbaşı için de babama saat bakıcam haftaya onun için de ayrıca rahatsız edicem sizi.

Saygılar