TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yazım Gereçleri / Writing Instruments

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Yazım Gereçleri / Writing Instruments

Mesaj EmreMusovi » 05 Tem 2016, 10:55

Benim çocuklar ResimResimResimResim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
EmreMusovi

Mesaj manil » 12 Tem 2016, 15:25

Bugün, burada bir firmayla yaşadığım tecrübeye yer vermek istiyorum.

Bildiğiniz üzere Pilot JUSTUS dolmakalemim vardı ve kalemimi severek kullanıyordum. Her ne olduysa, kalemde ufak bir sorun çıktı. Amatör düzeydeki kalem kullanıcısının dikkat dahi etmeyeceği bu durum beni biraz rahatsız etti.

Kalemin Türkiye ithalatçısı ile görüşüp görüşmeme arasında tarafsız kaldım, bilirsiniz genelde bu tür ürünlerde one-shot tabir edilen bir müşteri politikası vardır, yani satıcı size satar ve siz sonra aldığınızla kalırsınız. Hele ki üründe arıza çıkacak, suçsuz olduğunuzu ispat etmek ipten adam almak kadar zordur. Sonuçta lanet olsun der, bırakırsınız.

Ben de böyle olacağını düşünerek, en kötüsü "şansımızı denemedik demeyiz" mantığıyla Pilot kalemlerin Türkiye Distribütörü Umur Kırtasiye ile kontakt kurdum.

Kurum ve özelde Müşteri İlişkilerinden sorumlu yönetici İlker Bey'in olağanüstü ilgisiyle, kalem ilk önce muayene için Fransa'ya ve sonra da Japonya'ya gönderildi. :) evet, kalem gitti yani.

Bir süre geçti ve İlker Bey sağolsun, kalemde üretimden kaynaklanan hatanın olduğunun Pilot tarafından da kabul edildiği (bu kalemler kısmen elde yapılıyor ve japonların sıkı prensipleri sonucunda elde tek tek kontrol edilip öyle karar veriliyormuş) iletildi. Enteresan olan Türkiye distribütörünün, bu olaydan ötürü şahsıma sıfır, başka bir JUSTUS vererek gönlümü alması oldu. Şaşırdım :)
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj tt59 » 12 Tem 2016, 15:44

manil yazdı:Bugün, burada bir firmayla yaşadığım tecrübeye yer vermek istiyorum.

Bildiğiniz üzere Pilot JUSTUS dolmakalemim vardı ve kalemimi severek kullanıyordum. Her ne olduysa, kalemde ufak bir sorun çıktı. Amatör düzeydeki kalem kullanıcısının dikkat dahi etmeyeceği bu durum beni biraz rahatsız etti.

Kalemin Türkiye ithalatçısı ile görüşüp görüşmeme arasında tarafsız kaldım, bilirsiniz genelde bu tür ürünlerde one-shot tabir edilen bir müşteri politikası vardır, yani satıcı size satar ve siz sonra aldığınızla kalırsınız. Hele ki üründe arıza çıkacak, suçsuz olduğunuzu ispat etmek ipten adam almak kadar zordur. Sonuçta lanet olsun der, bırakırsınız.

Ben de böyle olacağını düşünerek, en kötüsü "şansımızı denemedik demeyiz" mantığıyla Pilot kalemlerin Türkiye Distribütörü Umur Kırtasiye ile kontakt kurdum.

Kurum ve özelde Müşteri İlişkilerinden sorumlu yönetici İlker Bey'in olağanüstü ilgisiyle, kalem ilk önce muayene için Fransa'ya ve sonra da Japonya'ya gönderildi. :) evet, kalem gitti yani.

Bir süre geçti ve İlker Bey sağolsun, kalemde üretimden kaynaklanan hatanın olduğunun Pilot tarafından da kabul edildiği (bu kalemler kısmen elde yapılıyor ve japonların sıkı prensipleri sonucunda elde tek tek kontrol edilip öyle karar veriliyormuş) iletildi. Enteresan olan Türkiye distribütörünün, bu olaydan ötürü şahsıma sıfır, başka bir JUSTUS vererek gönlümü alması oldu. Şaşırdım :)

Marka kolay olunmuyor,firmanın müşteri geri dönüş politikası başarılıymış, sorununuzun çözüme kavuşmasına sevindim,iyi günlerde kullanın yeni kaleminizi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj o2o » 12 Tem 2016, 20:35

Çok sevindim ama sevindiğimden çok daha fazla şaşırdım[emoji2][emoji2][emoji2][emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj mlm » 12 Tem 2016, 23:08

Anıl sevindim :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj manil » 12 Tem 2016, 23:18

Sağol abi :) ben de sevindim... :)

Sent from my D6603 using Tapatalk

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj manil » 13 Tem 2016, 22:38

Pilot Justus 95 special

Resim

Sent from my D6603 using Tapatalk

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj ÜmitYüksel » 15 Tem 2016, 02:27

Resim

Resim

Resim

Bu gecelik yeter [emoji16]

iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 85 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners