Emre yazd覺: 17 Austos 2010 tarihli bir mesaja dikkat 癟ekmek isterim (Link)2fast4u yazd覺:clk piranha gibisin ...rolex kokusu aldinmi saniye gecmiyor ortalik kan golu:))))))))Emre yazd覺:
Ayr覺ca forumda Piranha diye aratma yaparsan覺z 29 sayfa sonu癟 癟覺k覺yor. Ortada iki se癟enek var, "Clk'n覺n bu 羹slubunu kabullenerek tart覺mak" ve "Clk'n覺n bu 羹slubuna sinir olarak tart覺mak" 襤kincisi iyi olmuyor
CLK'n覺n 羹slubuna sinir olmam s繹z konusu deil, saate ilikin bir 癟ok konuda ortak g繹r羹羹n olduunu bile s繹yleyebilirim, buradan bak覺l覺rsa konu yanl覺 anla覺l覺r.
襤nsan覺n heves edip ald覺覺 ve beendii hobisine y繹nelik eletirilerin sert olduunu d羹羹n羹yorum. En basitinden diyelim, heves edip kendinize pantolon ald覺n覺z. d覺ar覺 癟覺kt覺n覺z, dost ortam覺nda pantolon yerden yere vuruluyor; zaten pa癟alar覺 k覺sa, rengi dandik, dikii bozuk, beli ayars覺z v.s. ondan sonra muhtemelen o pantolonu bir daha giymezsiniz. Sonras覺nda pimanl覺k v.s.
Ayn覺 eletiriler farkl覺 bir 羹slupta gelse belki bu kadar moral bozmaz

ben ahsen saat konusunda kendi s覺n覺rlar覺m覺, zevkimi bildiim i癟in kim ne derse desin 癟ok 癟ok 繹nem atfetmem.
Sonu癟: l羹ks t羹ketim, saatin i癟indeki metalin kilosuna deil, kadrandaki logoya para veriyorsunuz. Bu hassas ilikiyi yorum yaparken horoloji konusunda 羹stad olanlara akayla kar覺覺k ayar verirken ayn覺 zamanda bir hevesle saat d羹nyas覺na ad覺m atm覺 insanlar覺 da g繹zetmek laz覺m diye d羹羹n羹yorum.
Kendimi yaz覺lan eletirilerden hari癟 tutuyorum, zira omegam vard覺 satt覺m. Nedeni ahsi bir beeni. Bakas覺 olsa belki benim sevmediim ey y羹z羹nden saati sat覺n almak isterdi.
Dediim gibi overreaction diyebilirsiniz; ayet 繹yle bir durum var da ben farkl覺 alg覺lam覺sam 癟ok da 羹zerinde durmaya gerek yok.