TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤svi癟re Saat Markalar覺 2014 Y覺l覺 Sat覺 Rakamlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 襤svi癟re Saat Markalar覺 2014 Y覺l覺 Sat覺 Rakamlar覺

Mesaj manil » 11 Haz 2015, 12:05

Emre yazd覺: 17 Austos 2010 tarihli bir mesaja dikkat 癟ekmek isterim (Link)

2fast4u yazd覺:clk piranha gibisin ...rolex kokusu aldinmi saniye gecmiyor ortalik kan golu:))))))))

Emre yazd覺:Resim

:shock:

Ayr覺ca forumda Piranha diye aratma yaparsan覺z 29 sayfa sonu癟 癟覺k覺yor. Ortada iki se癟enek var, "Clk'n覺n bu 羹slubunu kabullenerek tart覺mak" ve "Clk'n覺n bu 羹slubuna sinir olarak tart覺mak" 襤kincisi iyi olmuyor :lol:

CLK'n覺n 羹slubuna sinir olmam s繹z konusu deil, saate ilikin bir 癟ok konuda ortak g繹r羹羹n olduunu bile s繹yleyebilirim, buradan bak覺l覺rsa konu yanl覺 anla覺l覺r.

襤nsan覺n heves edip ald覺覺 ve beendii hobisine y繹nelik eletirilerin sert olduunu d羹羹n羹yorum. En basitinden diyelim, heves edip kendinize pantolon ald覺n覺z. d覺ar覺 癟覺kt覺n覺z, dost ortam覺nda pantolon yerden yere vuruluyor; zaten pa癟alar覺 k覺sa, rengi dandik, dikii bozuk, beli ayars覺z v.s. ondan sonra muhtemelen o pantolonu bir daha giymezsiniz. Sonras覺nda pimanl覺k v.s.

Ayn覺 eletiriler farkl覺 bir 羹slupta gelse belki bu kadar moral bozmaz :)

ben ahsen saat konusunda kendi s覺n覺rlar覺m覺, zevkimi bildiim i癟in kim ne derse desin 癟ok 癟ok 繹nem atfetmem.

Sonu癟: l羹ks t羹ketim, saatin i癟indeki metalin kilosuna deil, kadrandaki logoya para veriyorsunuz. Bu hassas ilikiyi yorum yaparken horoloji konusunda 羹stad olanlara akayla kar覺覺k ayar verirken ayn覺 zamanda bir hevesle saat d羹nyas覺na ad覺m atm覺 insanlar覺 da g繹zetmek laz覺m diye d羹羹n羹yorum.

Kendimi yaz覺lan eletirilerden hari癟 tutuyorum, zira omegam vard覺 satt覺m. Nedeni ahsi bir beeni. Bakas覺 olsa belki benim sevmediim ey y羹z羹nden saati sat覺n almak isterdi.

Dediim gibi overreaction diyebilirsiniz; ayet 繹yle bir durum var da ben farkl覺 alg覺lam覺sam 癟ok da 羹zerinde durmaya gerek yok. :thumbup:
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Clk » 11 Haz 2015, 12:15

OnatOzer yazd覺: Hangi marka olursa olsun fanatikleri de er meydan覺na davet ediyorum :twisted: :lol:

Raki masasi :champ: Yalniz Bond'suz icmem s繹yleyeyim ;)

Emre, 2fast dostum o mesaji hakli olarak yazdigi zaman TSF daha olusum asamasindaydi. Ilk g羹nlerde imitasyon kullanicilarindan tut ne tipler ile ugrastik. Dolayisi ile o d繹nemde yazilmis olan mesajlar bug羹nlerde yazdigim mesajlarim ile hicbir baglanti icermiyor. O mesajlar gercekten agresifti ve 繹yle olmasi da gerekiyordu!!! Bug羹n dostuk, kardeslik ve baris mesajlarindan baska mesajim yok :lol: :lol: :lol:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Emre » 11 Haz 2015, 12:41

Clk yazd覺:
OnatOzer yazd覺: Hangi marka olursa olsun fanatikleri de er meydan覺na davet ediyorum :twisted: :lol:

Raki masasi :champ: Yalniz Bond'suz icmem s繹yleyeyim ;)

Emre, 2fast dostum o mesaji hakli olarak yazdigi zaman TSF daha olusum asamasindaydi. Ilk g羹nlerde imitasyon kullanicilarindan tut ne tipler ile ugrastik. Dolayisi ile o d繹nemde yazilmis olan mesajlar bug羹nlerde yazdigim mesajlarim ile hicbir baglanti icermiyor. O mesajlar gercekten agresifti ve 繹yle olmasi da gerekiyordu!!! Bug羹n dostuk, kardeslik ve baris mesajlarindan baska mesajim yok :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Bakan bu arada 3 ay sonra ben geldim zaten :champ:

manil yazd覺:CLK'n覺n 羹slubuna sinir olmam s繹z konusu deil, saate ilikin bir 癟ok konuda ortak g繹r羹羹n olduunu bile s繹yleyebilirim, buradan bak覺l覺rsa konu yanl覺 anla覺l覺r.

Son c羹mle kesinlikle size deildi.
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj BarisFB » 11 Haz 2015, 14:27

Ciro, yani finansal b羹y羹kl羹k, bazl覺 veri nas覺l olduysa hangi markan覺n daha iyi olduuna dair bir tart覺maya d繹n羹m羹. :lol:

Ben rolex olsam bu verinin a癟覺klanmas覺n覺 istemem - 癟羹nk羹 ciro (yani 羹retim adedine bal覺 bir veri) ve kalite ya da daha dorusu kalite aras覺nda ters bir korelasyon olduu bir ger癟ek bence.

Eer en kaliteli k覺yafetin LCWaikiki, en kaliteli t羹ketim 羹r羹nleri perakendecisinin BIM, en kaliteli yemein Burger King, en kalitenin araban覺n Tofa olduunu d羹羹nm羹yorsan覺z tabi :D :D
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj Bond » 11 Haz 2015, 14:41

Forumda daha 繹nce vard覺 ancak bir ka癟 deiik y覺l i癟in alttaki linkleri ve 羹retim adedi grafikleri ekleyelim. Bir 癟ok yer y覺llara g繹re farkl覺 rakamlar veriyor ancak ortalama olarak yak覺nd覺r. Genel dier konularda da g羹zel bilgiler mevcut.

Konu ve payla覺m i癟in teekk羹rler :champ:

:arrow: http://www.wthejournal.com/en/pages/swiss-watch-industry-figures

:arrow: http://monochrome-watches.com/business-analysis-of-the-swiss-watchmaking-industry-in-2014/

:arrow: http://www.watch-insider.com/economy/figures-figures-figures-estimated-watches-sold-estimated-turnover-major-watch-brands-switzerland-germany/

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Bond » 11 Haz 2015, 14:47

Clk yazd覺:Raki masasi :champ: Yalniz Bond'suz icmem s繹yleyeyim ;)

ok g羹zel olur :D :champ: Sen gel masan her zaman haz覺r :super: Ya da ben Florya'ya gelirim :D :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj manil » 11 Haz 2015, 17:17

Konu hakk覺nda bir bilgi talebim olacak,

saat firmalar覺n覺n bilan癟olar覺n覺 g繹rebilme imkan覺 olan var m覺? K覺saca ben biraz arat覺rsam da net bir ey bulamad覺m. Detayl覺 bir bilan癟o 羹zerinden marka hakk覺nda tutarl覺 (olumlu ya da olumsuz) salam yorumlar yap覺labilir.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Clk » 11 Haz 2015, 18:04

Bu tip bilancolara ulasmak Credit Reform tarzi organizasyonlar 羹zerinden m羹mk羹n! Ancak bilginin umama acik paylasimi yasak manil.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: hknmtn ve 245 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners