TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤svi癟re Saat Markalar覺 2014 Y覺l覺 Sat覺 Rakamlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 襤svi癟re Saat Markalar覺 2014 Y覺l覺 Sat覺 Rakamlar覺

Mesaj alt覺k覺rkbe » 10 Haz 2015, 22:42

Bover abi hepsini,bu mevsimde viski iyi gidiyor diyorlar :thumbup: :champ:
kilimanjaro yazd覺:襤lter , ben ayk覺r覺y覺m , kimseyle uzlamam ... ayr覺ca rak覺m覺 verirmisin biraderim ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
alt覺k覺rkbe

Ya: 35
Kay覺t: 14 Nis 2013, 20:20

Mesaj kilimanjaro » 10 Haz 2015, 22:45

alt覺k覺rkbe yazd覺:Bover abi hepsini,bu mevsimde viski iyi gidiyor diyorlar :thumbup: :champ:
kilimanjaro yazd覺:襤lter , ben ayk覺r覺y覺m , kimseyle uzlamam ... ayr覺ca rak覺m覺 verirmisin biraderim ;)

D繹nen d繹ns羹n ben d繹nmezem yolumdan ve rak覺 isterem :D
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj alt覺k覺rkbe » 10 Haz 2015, 22:51

Ama boma olsun bu sefer,madem adanal覺s覺n :shock: :D
kilimanjaro yazd覺:
alt覺k覺rkbe yazd覺:Bover abi hepsini,bu mevsimde viski iyi gidiyor diyorlar :thumbup: :champ:

D繹nen d繹ns羹n ben d繹nmezem yolumdan ve rak覺 isterem :D
Kullan覺c覺 avatar覺
alt覺k覺rkbe

Ya: 35
Kay覺t: 14 Nis 2013, 20:20

Mesaj Clk » 11 Haz 2015, 01:47

mlm yazd覺:Uzlat覺r覺c覺 yakla覺mlar覺 ho ve etik bulmad覺覺m覺 belirtmeliyim, daha kocca bir tencere patlam覺 m覺s覺r覺n yar覺s覺ndan fazlas覺 duruyor beyler :D :D

Cengiz :lol: :thumbup: :champ:

Omega tayfasi amma kompleks yapmis :lol: :lol: Ama merak etmeyin FIFA'da patlayan bomba gibi burada da bir bomba patlatirlar...O zaman tekrar konusuruz ;)

Ben konuya tersten bir giris yapayim digerleri icin m羹mk羹n olan sevgili Oy-amanin-meganiz icin neden m羹mk羹n olmasin :D

http://www.schweizamsonntag.ch/ressort/aktuell/2162/

Makale Almanca ve Isvicreli gazete tarafindan hazirlanmis ama Onat daha iyi biliyor... Yazin arkadaslar yazin... Kafaniza g繹re yazin, istediginiz gibi yazin :lol: :D

Nasilsa kontrol eden yok :champ: :thumbup: :super:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj manil » 11 Haz 2015, 09:18

Son zamanlarda baz覺 konularda tahamm羹l羹m羹z羹n kalmad覺覺n覺 g繹r羹yorum. Agresifliin belli 繹l癟羹de gerekli olduunu d羹羹n羹yorum, ki bu sayede bilgi konusunda rekabetin 繹n羹 a癟覺ls覺n ve insanlar sahip olduklar覺 bilginin yeterli gelmediini g繹rerek kontr-arg羹man gelitirmek i癟in daha 癟ok ey 繹rensin.

Bununla birlikte kiisel zevklerin her zaman made in china, swiss, nigeria, albenia.... m羹hr羹nden daha 繹nde olduunu d羹羹n羹yorum. Zaten hobi/zevk noktas覺nda bir araya gelinen bir araya gelinen platformda bunu g繹zard覺 etmemek gerektiini d羹羹n羹yorum. Kimseyi eletirmek gibi bir amac覺m ve misyonum yok; TSF'yi en 繹nemli hobim olan saat konusunda ufkumu a癟t覺覺 i癟in 繹nemsiyorum ve bu yaz覺y覺 da bu 繹neme istinaden yazd覺m. Zann覺mca baz覺 konularda tat-tuz ka癟madan fine-tuning yapmak gerek. Eer durumu yanl覺 deerlendirip egzajere bir yaz覺 yazm覺 isem de ger癟ekten 繹z羹r dilerim.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Clk » 11 Haz 2015, 11:03

manil, 羹lke'de karsi g繹r羹slere karsi ciddi bir agrasyon sorunu var ama yine de hicbir sekilde g繹r羹s羹n羹 belirttigin icin 繹z羹r dileme. Yanlis anlayan yanlis anlasin. K羹f羹r v.s. edilmedikten sonra d羹s羹ncelerinden dolayi neden 繹z羹r dilemek zorunda kalasin ki?

8000 adedin 羹zerinde mesajim var bu mesajlardan en az 3000 tanesi tartismadir. Kimi zaman hararetli kimi zaman sakin. T羹m bu tartismalardan hepimiz birseyler 繹grendik. Neden? Bir tezin varsa savunursun, savunurken kaynak g繹sterir, bilgi paylasirsin. Sonucta isteyen istedigi kadar bilgiyi alir, isteyen anlamsiz ve manasiz bulur, kimisi de kompleks yapar (Kimseye laf sokmuyorum yine saldirmayin :D ). Ama d羹s羹nd羹g羹m羹z羹 s繹yleyemezsek o zaman benligimizin ne anlami kalir?

Sistem zaten bizleri tek kalip yapma calismasinda! En basit 繹rnek cep telefonlari. nce Motorola vardi herkes aldi sonra Nokia geldi herkes aldi Iphone cikti millet kuyruk olusturdu simdide bir Samsung hastaligi var! TSF'de de durum farkli degil! Neredeyse dress watch soran adama bile Submariner 繹nerme hastaligi var ;) Bilmem anlatabildim mi?
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Emre » 11 Haz 2015, 11:34

manil yazd覺:Son zamanlarda baz覺 konularda tahamm羹l羹m羹z羹n kalmad覺覺n覺 g繹r羹yorum. Agresifliin belli 繹l癟羹de gerekli olduunu d羹羹n羹yorum, ki bu sayede bilgi konusunda rekabetin 繹n羹 a癟覺ls覺n ve insanlar sahip olduklar覺 bilginin yeterli gelmediini g繹rerek kontr-arg羹man gelitirmek i癟in daha 癟ok ey 繹rensin.

17 Austos 2010 tarihli bir mesaja dikkat 癟ekmek isterim (Link)

2fast4u yazd覺:clk piranha gibisin ...rolex kokusu aldinmi saniye gecmiyor ortalik kan golu:))))))))

Resim

:shock:

Ayr覺ca forumda Piranha diye aratma yaparsan覺z 29 sayfa sonu癟 癟覺k覺yor. Ortada iki se癟enek var, "Clk'n覺n bu 羹slubunu kabullenerek tart覺mak" ve "Clk'n覺n bu 羹slubuna sinir olarak tart覺mak" 襤kincisi iyi olmuyor :lol:
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj onatozer » 11 Haz 2015, 11:49

En 癟ok 羹z羹ld羹羹m ey de "Omega tayfas覺" olmam :cry: Bu tayfa kimse birleip bana bir Omega als覺nlar. :!: Almayacaklarsa benim g繹nl羹m bir F.P.Journe, bir Laurent Ferrier, bir Blancpain fanatii olmak y繹n羹nde :roll:Bir Pepsi GMT ile Rolex fanatii de olabilirim ;)

aka bir yana kendi ad覺ma konumam gerekirse markalara ekstra bir ilgi ya da nefret duymuyorum. Sadece marka deil de marka+model baz覺nda eletriyi ya da 繹vg羹y羹 mant覺kl覺 buluyorum. :thumbup: Hangi marka olursa olsun fanatikleri de er meydan覺na davet ediyorum :twisted: :lol:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 239 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners