kilimanjaro yazd覺:襤lter , ben ayk覺r覺y覺m , kimseyle uzlamam ... ayr覺ca rak覺m覺 verirmisin biraderim
kilimanjaro yazd覺:襤lter , ben ayk覺r覺y覺m , kimseyle uzlamam ... ayr覺ca rak覺m覺 verirmisin biraderim
alt覺k覺rkbe yazd覺:Bover abi hepsini,bu mevsimde viski iyi gidiyor diyorlar![]()
kilimanjaro yazd覺:alt覺k覺rkbe yazd覺:Bover abi hepsini,bu mevsimde viski iyi gidiyor diyorlar![]()
D繹nen d繹ns羹n ben d繹nmezem yolumdan ve rak覺 isterem
mlm yazd覺:Uzlat覺r覺c覺 yakla覺mlar覺 ho ve etik bulmad覺覺m覺 belirtmeliyim, daha kocca bir tencere patlam覺 m覺s覺r覺n yar覺s覺ndan fazlas覺 duruyor beyler![]()
manil yazd覺:Son zamanlarda baz覺 konularda tahamm羹l羹m羹z羹n kalmad覺覺n覺 g繹r羹yorum. Agresifliin belli 繹l癟羹de gerekli olduunu d羹羹n羹yorum, ki bu sayede bilgi konusunda rekabetin 繹n羹 a癟覺ls覺n ve insanlar sahip olduklar覺 bilginin yeterli gelmediini g繹rerek kontr-arg羹man gelitirmek i癟in daha 癟ok ey 繹rensin.
2fast4u yazd覺:clk piranha gibisin ...rolex kokusu aldinmi saniye gecmiyor ortalik kan golu:))))))))
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: hknmtn ve 245 misafir
|