TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Belas覺 ( Seiko 5 Military Al覺nd覺 )

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Belas覺 ( Seiko 5 Military Al覺nd覺 )

Mesaj haydari » 09 Au 2010, 18:01

Merhabalar... Bir saat almaya karar verdim internette arat覺rmaya balad覺m ama kafam hepten kar覺t覺. Buray覺 g繹rd羹m ve 羹ye oldum yard覺mlar覺n覺z i癟in...

ncelikle b羹t癟em taksitle falan olursa 450 civar覺. Arad覺覺m saatin 繹zellikleri kesinlikle metal kordonlu olmayacak. er癟evesi 癟ok a覺r覺 b羹y羹k olmasada hafif heybetli birey olsun istiyorum.
Kafam覺 kar覺t覺ran durum ise mekanik yada 繹teki tip(quartz san覺r覺m). Quartz saatleri kimse sevmiyor san覺r覺m ama benim b羹t癟emdeki saatler hep o tip.
Timberlandin bir ka癟 modelini beendim bi tane de diesel beendim ama dieselden uzak dur diyorlar. Sizinle payla覺p g繹r羹 ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. Sizin yorumlar覺n覺z覺 ve varsa farkl覺 繹nerilerinizi bekliyorum. 襤mdiden teekk羹rler...

http://www.edipsaat.com/default.asp?git=9&urun=259931#.
http://www.edipsaat.com/default.asp?git=9&urun=259939#.
http://www.edipsaat.com/default.asp?git=9&urun=259937
http://www.hediyesaati.com/product_info ... SEL-DZ1295
Kullan覺c覺 avatar覺
haydari

Ya: 39
Kay覺t: 09 Au 2010, 17:29

Re: Saat belas覺

Mesaj Eterna » 09 Au 2010, 19:07

Sn. haydari,

Forumda duayen dostlar覺m覺z var. Onlar daha dorusunu bilirler ama pilli otomatik ay覺r覺m覺ndan 繹nce se癟tiiniz markalar覺 d羹羹nmemiz gerekli sanki. Bir ayakkab覺 bir de jean markas覺 se癟misiniz :)

Efendim ho g繹r羹n羹ze s覺覺narak mizah yap覺yorum. 450 TL az bir rakam deil. Seiko, Tissot vs. pek 癟ok kaliteli saat al覺rs覺n覺z o rakama. Bende tekrar d羹羹n羹n derim.

Sevgiler,
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj haydari » 09 Au 2010, 19:33

Yard覺m覺n覺z i癟in teekk羹r ederim Sn. Eterna,

襤nan覺n kafam kar覺t覺 ben daha 癟ok d覺 g繹r羹n羹e bakarak deerlendiriyordum imdiye kadar. Seiko lara biraz bakt覺m ama pek tarz覺m olan bi model bulamad覺m. ou metal kordonlu ve ben hi癟 sevmiyorum o tipleri. Ben yukardakilerin tarz覺nda bir ey ar覺yorum ama onlar覺n tarz覺 ne diye ge癟iyor onu bilmiyorum :D
Burdaki arkadalardan ricam bu tarzda kaliteli dediiniz markalardan tavisye etmeleri.
Kullan覺c覺 avatar覺
haydari

Mesaj Frax » 09 Au 2010, 21:27

Tissot lara bakiniz. PR PRC serileri uygun olabilir. Swatch lar da guzeldir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj dexmorgan » 10 Au 2010, 14:12

Aa覺da yazd覺klar覺m tamamen ahsi g繹r羹羹md羹r. Kimseyi rahats覺z etmek gibi bir niyetim yok sadece saat-insan ilikisine biraz mizah kat覺yorum. :)
ahsi g繹r羹羹m saat hakk覺nda insanlar 羹癟e ayr覺l覺yor. (Bu konunun da felsefesini yap覺yorum ya, art覺k kimse beni tutamaz)

1. Saat merakl覺lar覺:
Kollar覺nda saat olmad覺覺 zaman kendini 癟覺plak hisseden insanlar bu kategoriye giriyor. Otomatik saatlerin ruhu olduuna inan覺yorlar. Quartz saatleri saat olarak saym覺yorlar.
2.Saat severler:
Saati aksesuar olarak g繹rmekle beraber genelde quartz saatler tercih ediyorlar.
3.Saatle tan覺mayanlar:
Son t羹r羹m羹z en vahim olan覺. :) Genelde saat takma al覺kanl覺覺 olmayan insanlar. Eer bu t羹r saat tak覺yorsa, bu saat evlilik hediyesi olarak gelen bir saattir yada baka bir hediyedir.

imdi bunlar覺 neden yazd覺n diyeceksin. Sen bu s覺n覺ftan hangisine giriyorsun? Saat kullanma al覺kanl覺覺n nedir?
Kullan覺c覺 avatar覺
dexmorgan

Ya: 42
Kay覺t: 25 Tem 2010, 22:17

Mesaj 2fast4u » 10 Au 2010, 14:28

bu foruma uye olmussan art覺k esk覺 al覺skanl覺klar覺n覺 b覺rak覺p begen覺ler覺n覺 tekrar gozden gec覺rmel覺s覺n.Otomat覺k saatlere bakmaya baslamak 覺lk hareket olab覺l覺r ve elbette saat markas覺 olanlara
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj haydari » 10 Au 2010, 16:28

Ben san覺r覺m ikinci gruba giriyorum.
Saate 癟ok fazla para vermek istemeyen ama i癟ime sinen bir saat takmak isteyen biriyim.
Uzun zamand覺r saat takm覺yorum ama i癟imde b羹y羹k bir istek olutu almaya karar verdim. ye olduktan sonra buray覺 arat覺rd覺m biraz bilgi edindim ve Tissot un bir ka癟 modeli houma gitti.
繹yle de bi k繹t羹 durum arat覺rd覺k癟a daha g羹zellerini buluyorum haliyle fiyatlarda art覺yor :shock:
Kullan覺c覺 avatar覺
haydari

Mesaj darknight » 11 Au 2010, 12:08

Ben de foruma 羹ye olana kadar Guess,Armani, Kenneth Cole gibi tasar覺mc覺lar覺n quartz saatlerini kullan覺yordum.
Hatta u Armani saatimi 癟ok severek alm覺t覺m; hala da 癟ok severek tak覺yorum.
Tasar覺m覺 Tag Heur''e benziyor, sade ve g繹sterili bence.
stelik kahverengi de 癟ok g羹zel.
Otomatik saat i癟in para biriktirmek ve model se癟mek i癟in size zaman kazand覺r覺r.
Benim tavsiyem:
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
darknight

Kay覺t: 25 Oca 2010, 10:34

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners