Tgm yazdı:eraslani yazdı:gerçekten biraz karışık olmuş,
ama benzer durumları bende yaşıyorum,hatta suv falan ekliyorum listeye 2.el
seçenekler arasında bana en çekici gelen vw cc ..alternatifi bence 2013 ve üzeri BMW 316-20 olabilir..sanırım bir 10 bin daha çıkılırsa menzile girerler..
Volvo s60 düşünülebilir belki,2.0 t çok keyifli sürüşü var..2.el uygun bulunabilir..malum 1.6 dizeli olan araçların büyük motorlu versiyonları rağbet görmüyor pek.
compact sınıf araçlar için bu rakamlar çok yüksek geliyor bana..o sınıf için 50-60 bin olmalı ödenecek para..
2013 ve üzeri 316-20 için nerden bakılsa 30k daha eklemem lazım ki, bu da çok güç..
s60'ı çok hantal buluyorum. Sanki belli bir yaş üstü arabası gibi
Compact sınıf araçlar için.. Evet aynı düşünceye sahibiyiz. Zaten genel olarak bütün marka ve modellerde bir şişkinlik söz konusu. Dacia Duster neredeyse 60k ya satılıyor. Renault Fluence dizel otomatik olanları 80k olmuş. Bu açıdan bakıldığında aslında bu segmentteki araçlar için bu fiyatlar normal gibi duruyor. Bilemedim ki..
volvo s60 i 35 yasimi gectigimden beri begenirim

bmw 3 serisi 90000 tl civarinda bulunabilir gorunuyor..320 olursa 1.6 lt turbo ve 180 ps bildigim kadariyla..enteresan bir mavi rengi var benim cok hosuma gidiyor..nokta atisi olabilir.