TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj eraslani » 11 Mar 2015, 23:37

Tgm yazdı:
eraslani yazdı:gerçekten biraz karışık olmuş,
ama benzer durumları bende yaşıyorum,hatta suv falan ekliyorum listeye 2.el
seçenekler arasında bana en çekici gelen vw cc ..alternatifi bence 2013 ve üzeri BMW 316-20 olabilir..sanırım bir 10 bin daha çıkılırsa menzile girerler..
Volvo s60 düşünülebilir belki,2.0 t çok keyifli sürüşü var..2.el uygun bulunabilir..malum 1.6 dizeli olan araçların büyük motorlu versiyonları rağbet görmüyor pek.
compact sınıf araçlar için bu rakamlar çok yüksek geliyor bana..o sınıf için 50-60 bin olmalı ödenecek para..

2013 ve üzeri 316-20 için nerden bakılsa 30k daha eklemem lazım ki, bu da çok güç..

s60'ı çok hantal buluyorum. Sanki belli bir yaş üstü arabası gibi

Compact sınıf araçlar için.. Evet aynı düşünceye sahibiyiz. Zaten genel olarak bütün marka ve modellerde bir şişkinlik söz konusu. Dacia Duster neredeyse 60k ya satılıyor. Renault Fluence dizel otomatik olanları 80k olmuş. Bu açıdan bakıldığında aslında bu segmentteki araçlar için bu fiyatlar normal gibi duruyor. Bilemedim ki.. :(

volvo s60 i 35 yasimi gectigimden beri begenirim :D belli yas 35 olabilir..
bmw 3 serisi 90000 tl civarinda bulunabilir gorunuyor..320 olursa 1.6 lt turbo ve 180 ps bildigim kadariyla..enteresan bir mavi rengi var benim cok hosuma gidiyor..nokta atisi olabilir.
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Tgm » 11 Mar 2015, 23:43

Cct yazdı:Fakat yaza doğru yeni kasa Passat'ın etkisiyle kesin yenisini çıkartacakar. Bu bir eksi.

Çıkartacaklar evet. Yeni fotoğraflar dolaşıyor ortalarda zaten.. Ama öyle fahiş fiyatlar telaffuz ediliyor ki. 135k :o

Geçen haftasonu showroom'da inceledim CC'yi. Benim de hoşuma gitti. Sportif bir sedan. Özellikle direksiz kapılar çok hoş bir detay olmuş. Modelin diğer markalarda tam bir rakibi de yok. ilk akla gelenler Audi A5 ve Mercedes CLS.. Ama onlarla arasında hatırı sayılır bir fiyat farkı var..

Geçen hafta pazar Ankara Doğuş Oto.. Allahım bir kalabalık bir kalabalık. İnsanlar formları arabaların üstünde dolduruyor. 3 ay sıra mı dersin, 6 ay sıra mı.. Bizim milletin bu VW aşkını hiç anlayamayacağım. Almanlar kendi markalarını bu kadar sevmiyordur :lol:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Tgm » 11 Mar 2015, 23:53

eraslani Türkiye paketi ,yani baz model, f30 kasa 316i'lere 95k diyorlar. 320i ED 110k civarında..
Kullanıcı avatarı
Tgm

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Cct » 11 Mar 2015, 23:55

Tgm yazdı:
Cct yazdı:Fakat yaza doğru yeni kasa Passat'ın etkisiyle kesin yenisini çıkartacakar. Bu bir eksi.

Çıkartacaklar evet. Yeni fotoğraflar dolaşıyor ortalarda zaten.. Ama öyle fahiş fiyatlar telaffuz ediliyor ki. 135k :o

Geçen haftasonu showroom'da inceledim CC'yi. Benim de hoşuma gitti. Sportif bir sedan. Özellikle direksiz kapılar çok hoş bir detay olmuş. Modelin diğer markalarda tam bir rakibi de yok. ilk akla gelenler Audi A5 ve Mercedes CLS.. Ama onlarla arasında hatırı sayılır bir fiyat farkı var..

Geçen hafta pazar Ankara Doğuş Oto.. Allahım bir kalabalık bir kalabalık. İnsanlar formları arabaların üstünde dolduruyorlar. 3 ay sıra mı dersin, 6 ay sıra mı.. Bizim milletin bu VW aşkına hiç anlamayacağım. Almanlar kendi markalarını bu kadar sevmiyordur :lol:

Ben bir haftasonu eşime Golf alayım diye çıktım en az süre veren bayii 6 ay dedi :) VW'de durum gerçekten abartı durumda fakat diğer markalarda da pek farklı değil. Sokaktaki arabaların (ucuz - pahalı) %90'ı bankalara ait..

Ne sevdik araba almayı ya :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Bg17 » 12 Mar 2015, 04:10

Ben ikinci elde bmw almaya karsiyim, passat cc yi begenirim, audi a3 guzel ama parasi cok. Volvo fiyat performans olarak daha onde...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj onatozer » 12 Mar 2015, 12:51

Volvonun en buyuk sıkıntısı Pahalı servis ücretleri ve ikinci eldeki Deger kaybı. Bunlar disinda aslında en basarili kombinasyon Volvo s60 da...
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Archimed » 12 Mar 2015, 15:06

Tgm yazdı:eraslani Türkiye paketi ,yani baz model, f30 kasa 316i'lere 95k diyorlar. 320i ED 110k civarında..

Tgm; BMW'nin sitesinde ikinci el BMW'leri incelemeni öneririm. Düşük kilometredeki test drive araçlarını baz model fiyatına satıyorlar. Bu durumda tekno pakete giren geri görüş kamerası vs bedavaya geliyor. Normalde ikinci el araç almak ciddi risktir. Ancak Borusan Otomotiv'in kendi bayilerinin sattığı ve halen garantileri devam eden araçların bir sorun çıkartacağını sanmam. Diğer taraftan grey market işi yapan ve/veya piyasada ikinci el araç ticareti yapan bağımsız galerilerin araçlarına da mesafeli dururum.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Tgm » 12 Mar 2015, 15:32

Archimed yazdı:
Tgm yazdı:eraslani Türkiye paketi ,yani baz model, f30 kasa 316i'lere 95k diyorlar. 320i ED 110k civarında..

Tgm; BMW'nin sitesinde ikinci el BMW'leri incelemeni öneririm. Düşük kilometredeki test drive araçlarını baz model fiyatına satıyorlar. Bu durumda tekno pakete giren geri görüş kamerası vs bedavaya geliyor. Normalde ikinci el araç almak ciddi risktir. Ancak Borusan Otomotiv'in kendi bayilerinin sattığı ve halen garantileri devam eden araçların bir sorun çıkartacağını sanmam. Diğer taraftan grey market işi yapan ve/veya piyasada ikinci el araç ticareti yapan bağımsız galerilerin araçlarına da mesafeli dururum.

İkinci elde sahibinden olanlar dışındakilere bakmam bile. Borusan'da tanıdıklarım var. İrtibata geçeceğim. Kafam çok karışık. En iyisi belli bir süre hiç takip etmemek. Tam olarak ne istediğimin farkına varmam lazım. Bir insan CC ve A3'ü aynı anda isteyemez :lol:
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners