Değerli tavsiyelerin için teşekkür ederim. Yalnız şu var. Chrono'daki saatten farklı bir tokası var alacağım saatin. Kadran üzerinde de sadece swiss made'' yazıyor. Arka kapak tırnaklı dümdüz bir kapak, ne yazı var ne de rolex logosu. Saatçi saati açar açmaz bu orginal dedi bize. Kadran üzerindeki taşlar teğerli taş diye geçiyor. Kordon altın. Fiyatını düşük bulmanız beni daha çok heyecanlandırdı. Yani neredeyse şimdi adama telefon edip gelip alıyorum diyeceğim

Yıllardan beridir kullandığını söyledi, ama kaç yıllık saat olduğunu sormadım. Vintage değil elbette. Kutusu şusu busu duruyor zaten müşterimiz her ay şirkete geliyor. Pazartesi detayları öğreneceğim. Aslında numarası aklımda kaldığı üzere 11 ya da 18238 gibi bir şeydi. Saatçi kordonu çıkardı rakamlar orada yazıyordu. Saatin kordonu kaplama değil, 18K sarı altın. Bu arada altını nerede görsem kokusundan tanıyorum... Altın alışverişimiz çok oluyor.

Saygılar.
Edit:
Eklediğiniz görseldeki saat elbette çok pahalı olmalı. üzerinde pırlantalar var. Yurtdışı seyahatimde aldığım bir Tissot Lady saatin üzerinde değerli taşlar var diye 3. 500 USD para ödemiştim. Aynı model aynı marka ''taşsız'' 1000 USD idi. Anlayacağın elbette değerli taşlar çok büyük bir fiyat farkına neden oluyor.