TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Panerai / Jaeger-LeCoultre / Audemars Piguet Kararsızlığı

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Panerai / Jaeger-LeCoultre / Audemars Piguet Kararsızlığ

Mesaj Cct » 18 Eki 2014, 23:55

archer75 yazdı:
Cct yazdı:O 23.700 Euro'luk etiket yanlış bu arada söyleyeyimde sonra sıkıntı olmasın :D Bende ilk gördüğümde şok olmuştum :shock:

Doğrusu ne merak ettim?

15.000 Dolar'dı yanlış hatırlamıyorsam.
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Cct » 18 Eki 2014, 23:56

Ben böyle baskı görmedim :D

Çalışmalara başlıyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Cct

Re: Ynt: Panerai / Jaeger-LeCoultre / Audemars Piguet Karars

Mesaj aslan180 » 19 Eki 2014, 16:53

AP diyorum :smile:
Kullanıcı avatarı
aslan180

Mesaj BarisFB » 20 Eki 2014, 09:04

AP :super: :super:

AP alınca bence bir kategoride (Diver) paranın alabileceği muhtemelen en iyi saati almış olmanın dayanılmaz hafifliğini de alıyosun :D

Submersible "value proposition" olarak daha iyi olabilir ama kişisel tecrübem saat işlerinde 2. en iyi alternatifin mutluluk getirmediği yönünde :lol:

Submersible alınırsa yine vitrinde ya da birinin kolunda AP Diver görülünce bakılıcak, iç geçirilecek, ulan hata mı yaptım denilecek...en azından bende öyle oluyor hep :lol: :lol:

Fiyat / performans olarak Pam kesinlikle daha iyi ama G-Shock'ta Pam dan daha iyi fiyat / performans olarak :lol: Bence her konuda mevcut bütçenin alabileceği en iyi saat alınmalı... :thumbup:
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj tarkani » 20 Eki 2014, 15:57

BarisFB yazdı:AP :super: :super:

AP alınca bence bir kategoride (Diver) paranın alabileceği muhtemelen en iyi saati almış olmanın dayanılmaz hafifliğini de alıyosun :D

Submersible "value proposition" olarak daha iyi olabilir ama kişisel tecrübem saat işlerinde 2. en iyi alternatifin mutluluk getirmediği yönünde :lol:

Submersible alınırsa yine vitrinde ya da birinin kolunda AP Diver görülünce bakılıcak, iç geçirilecek, ulan hata mı yaptım denilecek...en azından bende öyle oluyor hep :lol: :lol:

Fiyat / performans olarak Pam kesinlikle daha iyi ama G-Shock'ta Pam dan daha iyi fiyat / performans olarak :lol: Bence her konuda mevcut bütçenin alabileceği en iyi saat alınmalı... :thumbup:

Submersible çok şık ama BarışFB'ye katılmamak elde değil.
Kullanıcı avatarı
tarkani

Mesaj Bg17 » 20 Eki 2014, 20:10

Bir daha dusundum iki saatden birini geri alacak olsam hangisini alirim diye. Yine diver.

Yada degisiklik olsun diye celik bilezikli pam24, 2fast in resimleri biraz kanima girdi.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Cct » 23 Eki 2014, 17:07

Öncelikle fikir - görüş bildiren herkese teşekkür ediyorum :super:

En son yazdığım gibi gönlüm Submersible'daydı fakat tamda saati bulmuşken vazgeçtim.. Nedeni ise tamamen saatin materyalinden kaynaklanıyor. Daha önce forumda farklı konularda yazmıştım: Titanyum'un renk tonundan ve hafifliğinden hoşlanmıyorum. Bu kadar para verdikten sonra da pişman olmak ve elden çıkartmak istemiyorum.

Birde Barış'ın yazdıkları çok mantıklı geldi. Açıkçası AP hep içimde kalacaktı ne alırsam alayım. Gerçekten en beğendiğim ve kendime en yakıştırdığım saat AP oldu. Bu yüzden bu başlıktan çıkan karar benim için AP ROO Diver'dır :champ: Tabi ilk mesajımda bahsettiğim gibi uzun süreli bir satın alma süreci olacak ama nihayetinde olacak :D

AMA!

Koca 7 sayfa tartışılmış bir konuyu saatsiz kapatmak olmazdı değil mi? :D

İçimdeki Panerai ve Luminor kasa tutkusunu bastırmak için nispeten uygun fiyatlı bir çözüm olarak kendime bir PAM000 almış bulunuyorum :D

Saati yarın teslim alacağım, fotoları mutlaka paylaşırım :champ:

Artık AP Diver kutu açılışında görüşmek üzere diyorum :)

(Sevgili BarisFB'den de verdiği gazdan ötürü sembolik bir bütçe desteği bekliyorum :lol: )
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Tolgi06 » 23 Eki 2014, 17:13

Oooooo güzel günlerde kullan Cct :champ:
Açıkçası içine sineni almak en mantıklısı ama 2fastteki model de sende de güzel dururdu şimdi :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 84 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners