TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Panerai / Jaeger-LeCoultre / Audemars Piguet Karars覺zl覺覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Panerai / Jaeger-LeCoultre / Audemars Piguet Karars覺zl覺

Mesaj Cct » 18 Eki 2014, 23:55

archer75 yazd覺:
Cct yazd覺:O 23.700 Euro'luk etiket yanl覺 bu arada s繹yleyeyimde sonra s覺k覺nt覺 olmas覺n :D Bende ilk g繹rd羹羹mde ok olmutum :shock:

Dorusu ne merak ettim?

15.000 Dolar'd覺 yanl覺 hat覺rlam覺yorsam.
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj Cct » 18 Eki 2014, 23:56

Ben b繹yle bask覺 g繹rmedim :D

al覺malara bal覺yorum :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Re: Ynt: Panerai / Jaeger-LeCoultre / Audemars Piguet Karars

Mesaj aslan180 » 19 Eki 2014, 16:53

AP diyorum :smile:
Kullan覺c覺 avatar覺
aslan180

Kay覺t: 01 Ara 2013, 19:51

Mesaj BarisFB » 20 Eki 2014, 09:04

AP :super: :super:

AP al覺nca bence bir kategoride (Diver) paran覺n alabilecei muhtemelen en iyi saati alm覺 olman覺n dayan覺lmaz hafifliini de al覺yosun :D

Submersible "value proposition" olarak daha iyi olabilir ama kiisel tecr羹bem saat ilerinde 2. en iyi alternatifin mutluluk getirmedii y繹n羹nde :lol:

Submersible al覺n覺rsa yine vitrinde ya da birinin kolunda AP Diver g繹r羹l羹nce bak覺l覺cak, i癟 ge癟irilecek, ulan hata m覺 yapt覺m denilecek...en az覺ndan bende 繹yle oluyor hep :lol: :lol:

Fiyat / performans olarak Pam kesinlikle daha iyi ama G-Shock'ta Pam dan daha iyi fiyat / performans olarak :lol: Bence her konuda mevcut b羹t癟enin alabilecei en iyi saat al覺nmal覺... :thumbup:
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj tarkani » 20 Eki 2014, 15:57

BarisFB yazd覺:AP :super: :super:

AP al覺nca bence bir kategoride (Diver) paran覺n alabilecei muhtemelen en iyi saati alm覺 olman覺n dayan覺lmaz hafifliini de al覺yosun :D

Submersible "value proposition" olarak daha iyi olabilir ama kiisel tecr羹bem saat ilerinde 2. en iyi alternatifin mutluluk getirmedii y繹n羹nde :lol:

Submersible al覺n覺rsa yine vitrinde ya da birinin kolunda AP Diver g繹r羹l羹nce bak覺l覺cak, i癟 ge癟irilecek, ulan hata m覺 yapt覺m denilecek...en az覺ndan bende 繹yle oluyor hep :lol: :lol:

Fiyat / performans olarak Pam kesinlikle daha iyi ama G-Shock'ta Pam dan daha iyi fiyat / performans olarak :lol: Bence her konuda mevcut b羹t癟enin alabilecei en iyi saat al覺nmal覺... :thumbup:

Submersible 癟ok 覺k ama Bar覺FB'ye kat覺lmamak elde deil.
Kullan覺c覺 avatar覺
tarkani

Kay覺t: 26 Ara 2012, 11:14

Mesaj Bg17 » 20 Eki 2014, 20:10

Bir daha dusundum iki saatden birini geri alacak olsam hangisini alirim diye. Yine diver.

Yada degisiklik olsun diye celik bilezikli pam24, 2fast in resimleri biraz kanima girdi.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Cct » 23 Eki 2014, 17:07

ncelikle fikir - g繹r羹 bildiren herkese teekk羹r ediyorum :super:

En son yazd覺覺m gibi g繹nl羹m Submersible'dayd覺 fakat tamda saati bulmuken vazge癟tim.. Nedeni ise tamamen saatin materyalinden kaynaklan覺yor. Daha 繹nce forumda farkl覺 konularda yazm覺t覺m: Titanyum'un renk tonundan ve hafifliinden holanm覺yorum. Bu kadar para verdikten sonra da piman olmak ve elden 癟覺kartmak istemiyorum.

Birde Bar覺'覺n yazd覺klar覺 癟ok mant覺kl覺 geldi. A癟覺k癟as覺 AP hep i癟imde kalacakt覺 ne al覺rsam alay覺m. Ger癟ekten en beendiim ve kendime en yak覺t覺rd覺覺m saat AP oldu. Bu y羹zden bu bal覺ktan 癟覺kan karar benim i癟in AP ROO Diver'd覺r :champ: Tabi ilk mesaj覺mda bahsettiim gibi uzun s羹reli bir sat覺n alma s羹reci olacak ama nihayetinde olacak :D

AMA!

Koca 7 sayfa tart覺覺lm覺 bir konuyu saatsiz kapatmak olmazd覺 deil mi? :D

襤癟imdeki Panerai ve Luminor kasa tutkusunu bast覺rmak i癟in nispeten uygun fiyatl覺 bir 癟繹z羹m olarak kendime bir PAM000 alm覺 bulunuyorum :D

Saati yar覺n teslim alaca覺m, fotolar覺 mutlaka payla覺r覺m :champ:

Art覺k AP Diver kutu a癟覺l覺覺nda g繹r羹mek 羹zere diyorum :)

(Sevgili BarisFB'den de verdii gazdan 繹t羹r羹 sembolik bir b羹t癟e destei bekliyorum :lol: )
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Mesaj Tolgi06 » 23 Eki 2014, 17:13

Oooooo g羹zel g羹nlerde kullan Cct :champ:
A癟覺k癟as覺 i癟ine sineni almak en mant覺kl覺s覺 ama 2fastteki model de sende de g羹zel dururdu imdi :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 125 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners