TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj onboardx » 21 Haz 2014, 21:11

Resim

Bu da benim pam 359.
Kullanıcı avatarı
onboardx

Mesaj Bond » 22 Haz 2014, 19:31

necati yazdı:
Bond yazdı:Cct koltuk şart değil zaten ama direksiyon ve iyi bir pedal seti şart derece için ;) Başta alışması zor oluyor fakat GT'de ortalama 1-2 dk'lık pistler için 5-10 saniye aralığında daha iyi zaman yapılıyor :thumbup: Elbette tüm sürüş destekleri kapalı ve düz vites kullanmak gerekli. G25 çok yüksek değil fiyatı, GT seviyorsan verdiği keyifle aldığına değecektir :champ:

Logitech g25 hala bulunabiliyor mu? Eskiden oynardım, yine bakayım dedim ama internette g25 bulamadım.

Ben seneler önce almıştım, G27 ve GT Force var satılık internet'te ama G25 göremedim. Distribütörde vardır muhtemelen veya getirecektir eğer üretimi devam ediyor ise. Alternatif olarak Thrustmaster tavsiye ederim.

Onboardx :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj necati » 22 Haz 2014, 21:05

Bond yazdı:
necati yazdı:
Bond yazdı:Cct koltuk şart değil zaten ama direksiyon ve iyi bir pedal seti şart derece için ;) Başta alışması zor oluyor fakat GT'de ortalama 1-2 dk'lık pistler için 5-10 saniye aralığında daha iyi zaman yapılıyor :thumbup: Elbette tüm sürüş destekleri kapalı ve düz vites kullanmak gerekli. G25 çok yüksek değil fiyatı, GT seviyorsan verdiği keyifle aldığına değecektir :champ:

Logitech g25 hala bulunabiliyor mu? Eskiden oynardım, yine bakayım dedim ama internette g25 bulamadım.

Ben seneler önce almıştım, G27 ve GT Force var satılık internet'te ama G25 göremedim. Distribütörde vardır muhtemelen veya getirecektir eğer üretimi devam ediyor ise. Alternatif olarak Thrustmaster tavsiye ederim.

Onboardx :champ:

Sırf Gran turismo 5 için ps3 aldım ancak oynamadan bir kenara bıraktım. Şimdi GT6 çıkınca yeniden heveslendim. Önce GT6 yı alayım, direksiyon bulana kadar kollarla idare ederim artık. Bilgi için teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj mrbars » 22 Haz 2014, 22:13

pc için live for speed öneririm.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj necati » 22 Haz 2014, 22:29

mrbars yazdı:pc için live for speed öneririm.

Live for speed i denemedim hiç. Sebebi de hiç PC de oyun oynamayışım. Sadece PSX da oynuyorum. Eğer siz de denemediyseniz GT yu öneririm. Diğer yarış oyunlarına göre daha gerçekçi sürüş dinamikleri var. Bildiğim kadarıyla yarışlara ilginiz var, ilginizi çekebilir.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj mrbars » 22 Haz 2014, 22:46

gtr, lfs gibi simulasyonların yanında gt tarzı oyunlar arcade kalıyor.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Bond » 22 Haz 2014, 23:21

necati yazdı:
mrbars yazdı:pc için live for speed öneririm.

Live for speed i denemedim hiç. Sebebi de hiç PC de oyun oynamayışım. Sadece PSX da oynuyorum. Eğer siz de denemediyseniz GT yu öneririm. Diğer yarış oyunlarına göre daha gerçekçi sürüş dinamikleri var. Bildiğim kadarıyla yarışlara ilginiz var, ilginizi çekebilir.

LFS eski ve çok başarılı bir simulatör. Sürüş dinamikleri dışında ayrıca lastik etkisi, çarpışma ve temas tepkileri daha gerçekçidir. Ancak sınırlı sayıda pist ve araç mevcut. GT serileri ise MrBars'ın dediği gibi bana göre tam arcade kalmasa bile sim / arcade seviyesi diyebiliriz. Ancak GT yüzlerce gerçek pist, 1000 kadar araç çeşitliliği ve grafik / replay motoru ile toplam paket olarak en önemli ve başarılı yarış oyunu / simulatörü. GT 6'da simulasyon kısmı eskilerine göre gelişme kaydetmiş. En gerçekçi olan ise bence iRacing. Dışarıdan kontrol bile yoktur, sadece kokpit. Gerçek sürücüler genel olarak onu kullanıyor. Bunlar dışında tek pist ve araç için başarılı bir çok simulatör mevcut. Hepsinin kendine göre artı ve eksileri elbette mevcut ama çoğu çok zevklidir :champ:

Yakında TSF içerisinden bir pist yarış pilotu çıkacak sanırım :champ: Her şey yolunda ve planlandığı şekilde giderse bu arkadaşımızı ilerleyen zamanlarda önemli bir Avrupa pist şampiyonasında Eurosport yayını ile izleyeceğiz diye umuyorum :thumbup: :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj necati » 22 Haz 2014, 23:35

İRacingi bulmak şart oldu. Bu arada forum üyemizin başarılarını merakla ve hevesle bekliyoruz :champ:
Kullanıcı avatarı
necati

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Epik, selfwinder ve 114 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners