Bu da benim pam 359.
necati yazdı:Bond yazdı:Cct koltuk şart değil zaten ama direksiyon ve iyi bir pedal seti şart derece içinBaşta alışması zor oluyor fakat GT'de ortalama 1-2 dk'lık pistler için 5-10 saniye aralığında daha iyi zaman yapılıyor
Elbette tüm sürüş destekleri kapalı ve düz vites kullanmak gerekli. G25 çok yüksek değil fiyatı, GT seviyorsan verdiği keyifle aldığına değecektir
Logitech g25 hala bulunabiliyor mu? Eskiden oynardım, yine bakayım dedim ama internette g25 bulamadım.

Bond yazdı:necati yazdı:Bond yazdı:Cct koltuk şart değil zaten ama direksiyon ve iyi bir pedal seti şart derece içinBaşta alışması zor oluyor fakat GT'de ortalama 1-2 dk'lık pistler için 5-10 saniye aralığında daha iyi zaman yapılıyor
Elbette tüm sürüş destekleri kapalı ve düz vites kullanmak gerekli. G25 çok yüksek değil fiyatı, GT seviyorsan verdiği keyifle aldığına değecektir
Logitech g25 hala bulunabiliyor mu? Eskiden oynardım, yine bakayım dedim ama internette g25 bulamadım.
Ben seneler önce almıştım, G27 ve GT Force var satılık internet'te ama G25 göremedim. Distribütörde vardır muhtemelen veya getirecektir eğer üretimi devam ediyor ise. Alternatif olarak Thrustmaster tavsiye ederim.
Onboardx

mrbars yazdı:pc için live for speed öneririm.
necati yazdı:mrbars yazdı:pc için live for speed öneririm.
Live for speed i denemedim hiç. Sebebi de hiç PC de oyun oynamayışım. Sadece PSX da oynuyorum. Eğer siz de denemediyseniz GT yu öneririm. Diğer yarış oyunlarına göre daha gerçekçi sürüş dinamikleri var. Bildiğim kadarıyla yarışlara ilginiz var, ilginizi çekebilir.
Her şey yolunda ve planlandığı şekilde giderse bu arkadaşımızı ilerleyen zamanlarda önemli bir Avrupa pist şampiyonasında Eurosport yayını ile izleyeceğiz diye umuyorum 

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Epik, Google [Bot], selfwinder ve 110 misafir
|
||||||||||||||