@HeroFB evet bunu bende gözlemledim. Foruma üye olduktan sonra uzun süre konuları inceleyip, yazılanları okudum. Genel olarak ortam güzel

ayrıca dediklerinize de katılıyorum
@Baran dediğin gibi herkes iyi olmak zorunda değil... Kendi adıma senden bi şeyler öğrenmeye çalışmadığımı belirtmek isterim.
Ayrıca bir şeyi tekrarlamak, insanlarla bilgimi paylaşmak isterim. (Bu yorumum baran'a değil geneldir) C'lerde ESP dahil herşeyi tamamen kapatılabilir ve bunun için servise gerek yok. Geri açılma konusunda bir yorumum/bilgim yok çünkü bunları kapatmak bana göre değil büyük çoğunluğun da kapatıcağını sanmam. Ayrıca güvenlik sebepleriyle bu tavsiye edilmez yanı sıra araba da maddi hasarlar da oluşma ihtimali yüksektir. Zaten bu yüzden ikinci elde BMW ciddi bakımlar gerektiriyor olabilir çünkü tamamen kapatılmasına izin veriyor araç zarar görüyordur. Bunlar tamamen kişisel tercihler herkesin kararına saygı duyarım.
@Razz evet düşündüm. Fakat belki de benim üslubum budur siz bunu düşündünüz mü ? Alınganlıklar, yanlış anlaşılmalar olabilir. Merak etmeyin Türkiye'de 1923'ten sonra insanlara iyi eğitimler verilmeye başlandı, okuma yazma oranları arttırıldı, sizin gibi benim de okumam yazmam var. Kırmızı fontlarla yazmamı da bunun bir göstergesi olarak kabul edebiliriz.
Unutmadığımı hatalı olduğumu söyledim. Ayrıca ben sizin moderatör olmanızla ilgili bağlantıyı başka forumlarla ve oradaki insanlarla dalga geçmeniz olarak algılamamdan ile ilgili söylemiştim. Benim yanlış anlamamda olabilir. O forumlara fazla takılmadığım için oradaki yorumları doğrusu bilemiyorum üzgünüm. Ayrıca hata yapmak insanı küçültmez bu yüzden hatalarımı görüyorum, önemli olan bunları tekrarlamamak diye düşünüyorum.
Kimse Mercedes sahipleri kıro demedi diyorsunuz evet direkt söylenmedi fakat ben böyle bir ima gördüm. Girdiğim tek forum burası yine aynı şekilde o forumların nasıl olduğu hakkında da bir bilgim yok. Fakat herhangi bir forumdaki insanların saygısızlığı onların sorunu beğenilmeyen foruma girilmez diye düşünüyorum. Aynı avukatlığı başka markanın sahiplerine dendiğinde de yaparım buna emin olabilirsiniz.
Sorduğunuz için teşekkür ederim bana hakaret eden olmadı, sadece bir detay alınganlık yapmama sebep oldu.
Yanlış bir şey yaptıysam forumdan özür dilerim. Daha güzel paylaşımlar olması, gereksiz gerginlikler olmaması dileği ile,
Saygılarımla...