TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj herofb » 06 Haz 2014, 17:24

justdoctor öncelikle herşeye rağmen hitap şeklini bozmadığın için teşekkür ederim , benim açımdan zaten seninle ilgili bir sorun olmamakla beraber forumda da konunun öznesinin sen olmadığını düşünüyorum ama ısrarla aradan girerek kaşınıyorsun gibi geliyor :) (şaka tabiki)

yeni gelenlere karşı çok ciddi söylüyorum burada bir tepki ya da uzaklık yok çünkü hepimiz geldiğimizde yeniydik evet belli bir grup arasında samimiyet daha fazla ama bu da forum aracılığıyla oldu yani burası 8-10 arkadaşın hadi forum kuralım diyerek muhabbete daldığı bir yer olmamakla beraber bence artık forum admini Bond'u bile aşmış bir tüzel kişiliktir ve markadır ancak sizde takdir edersiniz ki bizlerde yeni girdiğimiz ortamlarda kendimizi belki öne çıkarma psikolojisiyle gerginlik yaratacak konulara girmemeli belli bir üslupla sabrederek kendimizi kabul ettirmeliyiz. (bu genel bir değerlendirme bu tartışma özelinde ne sizinle ne de derKaiser ile değil)

edit : minus2point4 çık gözünü seveyim ya :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Baran » 06 Haz 2014, 17:26

Herkes otomobiller konusunda deneyimli tecrubeli bilgili yada yetenekli olmayabilir olmak zorundada degil olmasin zaten o yuzden daha kimseye tek kelime yazmam son mevzuda.40 kere aciklamaktan yoruldum bazi seyleri
Kendini gelistirmek isteyen kendini sinamak isteyen girsin okusun biraz bi zahmet.Burasi Baran Surucu Kursu degil.Tokatlanan tokatlandi konu kapandi tum forum farkinda.Benden bu kadar isteyen istedigini yazsin oynasin.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj razz » 06 Haz 2014, 17:54

@justdoctor; Öncelikle senin şahsına en ufak bir yorumum olmadı.. Sadece "bedava" diye paylaştığın aracın fiyatından yola çıkarak had safhada kalitesiz gördüğüm Donanım Haber sitesinde, pahalı ürünlere verilen fiktif/sahte tepkilerden örnekleyerek yorum yaptım..
Sen üzerine alınacak ne buldun..? Sana mı yaptım o yorumu..? Senin derdin ne..? Okuman yazman var demek ki görmüşsün 37'yi, senden mi öğreneceğim neye ne yorum yazacağımı..? Hangi hareketin çocukluk olduğunu..?
Ssagnak'la mesajlaşmamızın devamını okudun mu..? Saatle işim yok demiş, ben de eyvallah demişim.. Ee..?
Hala Mustang'in fiyatından, piyasasından bahsediyorsun, bedava yerine raicinin çok altına yazsaydın belki bu şekilde Ti'ye alınmayacaktın, bunu hiç düşündün mü..?

Baran'a kırmızı fontlarla cevap verirken yazdıklarının havuz problemi sonucu kadar mutlak doğru olduğunu düşündün, yaladık yuttuk tripleri dedin.. Bunları unuttun mu da bana çocukluk yapıyor diyorsun..?

Kimse Mercedes sahipleri kıro demedi.. TR'deki otomobil forumlarının acınacak haldeki kalitesiz, seviyesiz muhabbetlerinde geçen varoş yorumlarından alıntı yapıldı, örnek verildi.. Sen hangi kafayla gittin de bunu bütün Mercedes sahiplerine mal ettin..? Niye ortada suçlama bile yokken, gittin avukatlığa soyundun..?

Benim ne forumda genel yönetici olmam ne de buradaki insanları gerçek hayatta tanıyor olmam üyelere karşı tepkimi etkiler.. Kurallara uygun paylaşım yapıldıktan sonra bana ne hakikaten Papa'yla ortak yönleri olduğunu düşünenden, Mercedes'in sırt desteğinden..

Ortalığı yatıştırmak için yazıyorum diyorsun iki gündür ama bakıyorum hala bir mevzuyu irdeleme halin var.. Ben dahil sana hakaret eden, forum kurallarına aykırı yazan biri mi oldu..? Varsa böyle bir durum bilelim, uyaralım.. Ha espri/Ti'ye alınma durumunda kalmak hoşuna gitmedi ise onun için birşey diyemem ama oturup da sırf bu durumdan dolayı Mercedes sahiplerine hakaret ediliyor diye aynı saçma sapan tespitini ısıtıp ısıtıp getirme mevzuya..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj minus2point4 » 06 Haz 2014, 18:30

@justdoctor yeri yanlışsa sen ayarlarsın :D
Kullanıcı avatarı
minus2point4

Mesaj justdoctor » 06 Haz 2014, 18:32

@HeroFB evet bunu bende gözlemledim. Foruma üye olduktan sonra uzun süre konuları inceleyip, yazılanları okudum. Genel olarak ortam güzel :champ: ayrıca dediklerinize de katılıyorum ;)

@Baran dediğin gibi herkes iyi olmak zorunda değil... Kendi adıma senden bi şeyler öğrenmeye çalışmadığımı belirtmek isterim.

Ayrıca bir şeyi tekrarlamak, insanlarla bilgimi paylaşmak isterim. (Bu yorumum baran'a değil geneldir) C'lerde ESP dahil herşeyi tamamen kapatılabilir ve bunun için servise gerek yok. Geri açılma konusunda bir yorumum/bilgim yok çünkü bunları kapatmak bana göre değil büyük çoğunluğun da kapatıcağını sanmam. Ayrıca güvenlik sebepleriyle bu tavsiye edilmez yanı sıra araba da maddi hasarlar da oluşma ihtimali yüksektir. Zaten bu yüzden ikinci elde BMW ciddi bakımlar gerektiriyor olabilir çünkü tamamen kapatılmasına izin veriyor araç zarar görüyordur. Bunlar tamamen kişisel tercihler herkesin kararına saygı duyarım.

@Razz evet düşündüm. Fakat belki de benim üslubum budur siz bunu düşündünüz mü ? Alınganlıklar, yanlış anlaşılmalar olabilir. Merak etmeyin Türkiye'de 1923'ten sonra insanlara iyi eğitimler verilmeye başlandı, okuma yazma oranları arttırıldı, sizin gibi benim de okumam yazmam var. Kırmızı fontlarla yazmamı da bunun bir göstergesi olarak kabul edebiliriz.

Unutmadığımı hatalı olduğumu söyledim. Ayrıca ben sizin moderatör olmanızla ilgili bağlantıyı başka forumlarla ve oradaki insanlarla dalga geçmeniz olarak algılamamdan ile ilgili söylemiştim. Benim yanlış anlamamda olabilir. O forumlara fazla takılmadığım için oradaki yorumları doğrusu bilemiyorum üzgünüm. Ayrıca hata yapmak insanı küçültmez bu yüzden hatalarımı görüyorum, önemli olan bunları tekrarlamamak diye düşünüyorum.

Kimse Mercedes sahipleri kıro demedi diyorsunuz evet direkt söylenmedi fakat ben böyle bir ima gördüm. Girdiğim tek forum burası yine aynı şekilde o forumların nasıl olduğu hakkında da bir bilgim yok. Fakat herhangi bir forumdaki insanların saygısızlığı onların sorunu beğenilmeyen foruma girilmez diye düşünüyorum. Aynı avukatlığı başka markanın sahiplerine dendiğinde de yaparım buna emin olabilirsiniz.

Sorduğunuz için teşekkür ederim bana hakaret eden olmadı, sadece bir detay alınganlık yapmama sebep oldu.

Yanlış bir şey yaptıysam forumdan özür dilerim. Daha güzel paylaşımlar olması, gereksiz gerginlikler olmaması dileği ile,
Saygılarımla...
:champ:
En son justdoctor tarafından 06 Haz 2014, 18:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
justdoctor

Mesaj justdoctor » 06 Haz 2014, 18:33

minus2point4 yazdı:

@justdoctor yeri yanlışsa sen ayarlarsın :D

Bu şarkıyı çok severim teşekkürler. :D
Kullanıcı avatarı
justdoctor

Mesaj minus2point4 » 06 Haz 2014, 18:36

:champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
minus2point4

Mesaj Baran » 06 Haz 2014, 19:00

Bilgi : BMW'lerde DSC düğmesine basildiginda tek kademe kapanir sistem,aynı dugmeye basili tutuldugunda ise tüm sistemler kapanir.Mercedes'lerde ise tusa basildiginda tek kademe iptal edilir.O tuşa abansanizda ustundede tepinseniz cift kademe kapanmaz yani arac kaymaya basladiktan kisa sure sonra sistemler devreye girip araci cizgisine sokar.

Bunlar araclarin legal kullanma klavuzlarinda yer alan bilgilerdir!

Bilgi 2 : Tum otomobillerde oldugu gibi Mercedes'lerdede yalnizca yetkili kisilerin mudahale etmesi icin olusturulmus mors alfabesi gibi butonlara belli bir sira ile basilmak yada basili tutmak suretiyle tum sistemler fabrika test moduna gecer.Arac bu moddayken tum yol destek sistemlerini kapatmis olur.Bu araclarin kullanma klavuzunda bulunan kullanicilara sunulmus legal bir ozellik degildir! Test modundan cikmak icin ise bir Mercedes servisine gidilmesi gerekmektedir.

Dayanamadim merak eden ogrensin diye oturdum yazdim son kez.
En son Baran tarafından 06 Haz 2014, 19:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners