TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj derKaiser » 06 Haz 2014, 09:49

yav he he. 8-)

Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye? :kıpssle: ;)

o halde kıral konuşsun ama fonda Erkin Koray - Sus konuşuyor krallar.mp3 çalmaya devam etsin.

Resim
Resim
Gerçek ihtiyaçlar olmadan, gerçek hazlar olmaz.
Kullanıcı avatarı
derKaiser

Mesaj ernest0 » 06 Haz 2014, 10:11

tartışma olmuş bitmiş, justdoctor da ortamı yumuşatmak adına yazmış,

ancak derkaiser senin tavrını anlamak mümkün değil, sanki bugünü bekliyormuşcasına içindeki herşeyi kustun, o da yetmezmiş gibi işi artık adam değilsinizlere kadar getirdin.

gerçekten abartmadın mı sence :?:
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj herofb » 06 Haz 2014, 11:17

muhattap ben olsam bir nebze anlayacağım ama zaten hali hazırda yıllarca Mercedes kullanmış biri sırf BMW'nin şu kısmı daha iyi dedi diye konunun geldiği noktaya hiç anlam veremedim bir de dünden beri bir kaç kere geriye dönerek okudum ama eğer mesaj silinmediyse tartışmanın başlangıç noktasını bulamıyorum bana direkt kişiye özel bir saldırı var gibi geliyor !!!
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Ynt: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Miriel » 06 Haz 2014, 11:37

HeroFB yazdı:muhattap ben olsam bir nebze anlayacağım ama zaten hali hazırda yıllarca Mercedes kullanmış biri sırf BMW'nin şu kısmı daha iyi dedi diye konunun geldiği noktaya hiç anlam veremedim bir de dünden beri bir kaç kere geriye dönerek okudum ama eğer mesaj silinmediyse tartışmanın başlangıç noktasını bulamıyorum bana direkt kişiye özel bir saldırı var gibi geliyor !!!

Tek değilmişim.. ;)
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj mrbars » 06 Haz 2014, 11:52

tartışmalara girmem. ama bazen yağmurda pite girerim.

Resim
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj derKaiser » 06 Haz 2014, 11:57

okumayı bilmek ayrı okuduğunu anlamak ayrı. ben düzgünce anlatırken sadece lafın başında galiba senin araban c180di ondandır diyerek ve ilerde c200 alcam dedğimde, kalkıpta sen 94le devam et diyorsan sonrasında absürd ama esp kapanıyor dediğimde uzun uzadıya yazıp arada birde şive yaparak mercedes sahiplerini aşağılıyorsa bende merak eder sorarım.

yoksa bana ne ister bmw al ister kağnıya bin gidipte bmw sahiplerini aşağılayan bir mesajım varsa söyleyin. mercedes sahipleri kıro değildir papa bile kullanıyor dediğimde de daha dün video eklemeyi öğrenmiş gibi arka arkaya komiklik yapmak için video ekliyorsan ben alınırım. ondan sonra bana demeyin yok kişisel husumet yok bilmem ne. al işte diyanet başkanı da audiye biniyormuş. demekki hepsi saygın insanların tercihleri.

size ben dedim mi gidin mercedes alın? elbette hayır. hele bi tanesi var aradan yaltaklanma peşinde koşmuş ona hiç anlam veremedim. hep bir ağızdan yüklendiniz hala da devam ediyorsunuz beklemişte kusmuş diyeni var kişisel husumet diyeni var yıllar yılı mercedes sürmüş birine demediğini bırakmadı diyen var.

önce bir okuyun taraflı olmayın ben zaten arada hiç umursamadığım araya yine araba resimleri eklediğim halde işi bu noktaya sizin tavırlarınız getirdi hepiniz bi gerilim olsada vursak diye bekliyormuşsunuz meğerse.

özetle kimsenin mercedes sahiplerini gıral , gökte yıldız yerde yıldız- birilerinin gazıyla aldığınız vs diyerek aşağılamaya hor görmeye hakkı yoktur sözümü sizden esirgeyecek değilim, gerekene gerektiği yerde cevabımı verdim az evvelde konuyu kapatmıştım benim için ama hala bişeyler söylüyorsunuz. kişiyi nerden tanıyıpta kişiye özel saldırcam. bu saatten sonrada bununla ilgili hiçbirinize cevap vermicem.

yanlış anlaşılmalar ve başınızı ağrıttığım içinde hepinizden özür dilerim.
Kullanıcı avatarı
derKaiser

Mesaj derKaiser » 06 Haz 2014, 12:00

Resim
Kullanıcı avatarı
derKaiser

Mesaj herofb » 06 Haz 2014, 14:22

Pardon ama Mercedes'in savunulacak nesi var ben orasını anlayamıyorum adamlar zaten yapmış bugün kime dünyadaki en prestijli arabayı sorsanız Mercedes S Klasse der benim okuduğumdan tek anladığım Baran konfor istiyorsan Mercedes Sürücü odaklı performans istiyorsan BMW diyor

Bu arada tekrar yazdığınızda fark ettiğim için belirteyim Baran tamamen teknik konuşurken sizin araç C180'di galiba diyerek kişisel konuya siz giriyorsunuz ne yani ben arabası C180'nin yarısı bile etmeyen biri olarak hiç konuşmayayım o zaman
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners