derKaiser » 06 Haz 2014, 11:57
okumayı bilmek ayrı okuduğunu anlamak ayrı. ben düzgünce anlatırken sadece lafın başında galiba senin araban c180di ondandır diyerek ve ilerde c200 alcam dedğimde, kalkıpta sen 94le devam et diyorsan sonrasında absürd ama esp kapanıyor dediğimde uzun uzadıya yazıp arada birde şive yaparak mercedes sahiplerini aşağılıyorsa bende merak eder sorarım.
yoksa bana ne ister bmw al ister kağnıya bin gidipte bmw sahiplerini aşağılayan bir mesajım varsa söyleyin. mercedes sahipleri kıro değildir papa bile kullanıyor dediğimde de daha dün video eklemeyi öğrenmiş gibi arka arkaya komiklik yapmak için video ekliyorsan ben alınırım. ondan sonra bana demeyin yok kişisel husumet yok bilmem ne. al işte diyanet başkanı da audiye biniyormuş. demekki hepsi saygın insanların tercihleri.
size ben dedim mi gidin mercedes alın? elbette hayır. hele bi tanesi var aradan yaltaklanma peşinde koşmuş ona hiç anlam veremedim. hep bir ağızdan yüklendiniz hala da devam ediyorsunuz beklemişte kusmuş diyeni var kişisel husumet diyeni var yıllar yılı mercedes sürmüş birine demediğini bırakmadı diyen var.
önce bir okuyun taraflı olmayın ben zaten arada hiç umursamadığım araya yine araba resimleri eklediğim halde işi bu noktaya sizin tavırlarınız getirdi hepiniz bi gerilim olsada vursak diye bekliyormuşsunuz meğerse.
özetle kimsenin mercedes sahiplerini gıral , gökte yıldız yerde yıldız- birilerinin gazıyla aldığınız vs diyerek aşağılamaya hor görmeye hakkı yoktur sözümü sizden esirgeyecek değilim, gerekene gerektiği yerde cevabımı verdim az evvelde konuyu kapatmıştım benim için ama hala bişeyler söylüyorsunuz. kişiyi nerden tanıyıpta kişiye özel saldırcam. bu saatten sonrada bununla ilgili hiçbirinize cevap vermicem.
yanlış anlaşılmalar ve başınızı ağrıttığım içinde hepinizden özür dilerim.
Gerçek ihtiyaçlar olmadan, gerçek hazlar olmaz.