TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko Sportura SNA595P1 Kullan覺c覺 襤ncelemesi

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Seiko Sportura SNA595P1

Mesaj promise1907 » 25 May 2010, 21:57

kroniksuper yazd覺:doruk merhabalar sen覺n saat覺n ayn覺s覺ndan der覺 kay覺sl覺 model覺n覺 ald覺m sna595p daha dogrusu hed覺覺ye al覺n覺cakt覺 bu model覺n覺 覺sted覺m s覺zler覺n ankettek覺 yard覺mlar覺n覺zla lak覺n saat bugun el覺m覺 ulast覺 ust krono tuu alttak覺ne cok sert ve 覺c覺ne dogru g覺rm覺yor alltak覺yle alakas覺 yok bu saat覺n tu tak覺m覺ndak覺 farkl覺l覺k orjinal olmas覺 m覺 yoksa b覺r sorun var bana ac覺l cvp ver覺rsen cok sev覺n覺r覺m ben覺m 覺c覺n cok oneml覺 gorusmek uzere

bende de ayn覺 durum var, s覺k覺nt覺 yarataca覺n覺 sanm覺yorum.. en az覺ndan s覺k覺nt覺 verecek gibi durmuyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
promise1907

Kay覺t: 13 Ara 2009, 07:33

Mesaj Clk » 26 May 2010, 08:15

Iyi de arkadaslar, bu bir sorun degil ki. stte ki krono d羹gmesi start ve stop g繹revi g繹r羹rken altta ki sifirlama g繹revi g繹rmekte. En azindan bende ki b羹t羹n kronograflar b繹yle. Start-stop d羹gmesi gayet rahat calisirken, sifirlama 繹zelliginden dolayi alttaki krono d羹gmesi serttir. Bu Rolex'te de b繹yle, Omega'da da, Seiko'da da.....
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj drk » 26 May 2010, 08:38

Bu bahsettiiniz durum otomatik saatler i癟in tamam da pilli saatlerde krono d羹meleri elektronik bir devreye bal覺 deil mi? Dolay覺s覺yla bir fark olmamas覺 yada i癟ilik ve malzemeden kaynaklanan farklar覺n olabilecei g繹r羹羹ndeyim.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Clk » 26 May 2010, 08:42

Rezalet :D

Ben saatin pilli oldugunu hic dikkate almadim :oops:

Yukaridaki mesajimi dikkate almayin arkadaslar :)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj nickynick » 26 May 2010, 13:11

clk yazd覺:Rezalet :D

:)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj kroniksuper » 31 May 2010, 03:03

clk yazd覺:Rezalet :D

otomatik saatim olana kadar yazmam art覺k :(
Sayg覺lar覺mla
kroniksuper
Kullan覺c覺 avatar覺
kroniksuper

Ya: 42
Kay覺t: 18 May 2010, 00:15

Mesaj Clk » 31 May 2010, 08:50

:)

Rezalet, saatin pilli olmasindan degil!!! Benim dikkat etmeden yazdigim yorum icin yazdigim birsey. Bu forumda pilli saatleri belkide en cok koruyan benim.

B繹yle alinganlik yapmaya yada pilli saatleri yermeye gercekten gerek yok.
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj Modern60 » 31 May 2010, 16:06

Asl覺nda yorumunda hakl覺yd覺n clk. Kronograflarda start 覺 sert ama stop u yumuakt覺r. Reset ise, k覺smen hafifi dokunulduunda bile baa sarma ilemi yapar. Bunu sebebi, kronograf覺 kesin balatmak istediin anda devreye sokabilmendir. Sert 癟羹nk羹 kesin kararla aktive olur. Pause yada stop ta h覺zla aktve olmas覺 gereken bir dokunmaya sahip olmal覺d覺r. Geri sarma yeni bir ileme h覺zla girebilmek i癟in tasarlanm覺 demek ki o da yumuak bask覺l覺dr. Bu sistem hem mekanik hem de elektronik kronograflarda dikkate al覺narak imla edilirler. En az覺ndan eta da 繹yle olduunu biliyorum. Bu bildiimle bir yorum yapmak istedim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

ncekiSonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 229 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners