Baran, mal dusmani insanlari hic karistirmiyorum bile.. Kibris kucuk yer, benim Firebird`de adada tek, o yuzden cok sukur simdiye kadar ustu acikken/kapaliyken bir sey firlatan olmadi (dedigim gibi, Kibris kucuk yer, cok pisman olurlar) fakat sagolsun biri arabamin boyasini cok begenmis ki sag tarafi incelerken anahtarini arabaya dayayarak yapmis incelemesini.. Yapani o anda yakalamak isterdim
Dedigin gibi, yaz`in gunduz berbat olsada aksam uzeri gercekten mukemmel oluyor bencede, Kibris`ta havalar guzeldi, Ocak gunu uzerini acip gezebildim Ingiltere`ye donmeden..
Cok yakin bir arkadasimin S2000`i var, gercekten cok zevkli arabalar ama su VTEC isi ile aram pek iyi degil.. yinede muazzam fishtail yapan bir arabaydi
SLK ile benzer hareket denemem olmadi fakat ilk izlenimim, S2000`in pahali versiyonu olmasindan ibaretti, eminim fazlasi vardir fakat fazla kullanmis, binmisligim olmayan bir araba oldugu icin bilgim cok sinirli.
Sigmama mevzusuna gelince, bende 1.81 ve 90 kiloyum (bistro horology pek yardimci olmuyor)

, classic mini`ye binmek gibi degil tabiki fakat surus pozisyonu bakimindan rahat etmekte zorlaniyorum sanirim.
S2K ve SLK icin
Bahsettigim arkadasimin S2000`i de bu

Bunlarda Ingiltere`ye donmeden son gun cektigim fotolar