TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Cct » 07 Oca 2014, 21:03

Boy 1.90 :geek:

Scirocco'yu almadan önce hiç dokunulmamış tertemiz bir S2000 ve yine aynı durumda TT bulmuştum ama yok yani olacak gibi değil :lol:

Hele TT'yi hiç unutamıyorum, bacaklarım ağzıma girecekti :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Ce262 » 07 Oca 2014, 21:12

Baran, mal dusmani insanlari hic karistirmiyorum bile.. Kibris kucuk yer, benim Firebird`de adada tek, o yuzden cok sukur simdiye kadar ustu acikken/kapaliyken bir sey firlatan olmadi (dedigim gibi, Kibris kucuk yer, cok pisman olurlar) fakat sagolsun biri arabamin boyasini cok begenmis ki sag tarafi incelerken anahtarini arabaya dayayarak yapmis incelemesini.. Yapani o anda yakalamak isterdim :evil:

Dedigin gibi, yaz`in gunduz berbat olsada aksam uzeri gercekten mukemmel oluyor bencede, Kibris`ta havalar guzeldi, Ocak gunu uzerini acip gezebildim Ingiltere`ye donmeden..

Cok yakin bir arkadasimin S2000`i var, gercekten cok zevkli arabalar ama su VTEC isi ile aram pek iyi degil.. yinede muazzam fishtail yapan bir arabaydi :D

SLK ile benzer hareket denemem olmadi fakat ilk izlenimim, S2000`in pahali versiyonu olmasindan ibaretti, eminim fazlasi vardir fakat fazla kullanmis, binmisligim olmayan bir araba oldugu icin bilgim cok sinirli.

Sigmama mevzusuna gelince, bende 1.81 ve 90 kiloyum (bistro horology pek yardimci olmuyor) :lol: , classic mini`ye binmek gibi degil tabiki fakat surus pozisyonu bakimindan rahat etmekte zorlaniyorum sanirim.

S2K ve SLK icin :champ: :champ:

Bahsettigim arkadasimin S2000`i de bu

Resim

Bunlarda Ingiltere`ye donmeden son gun cektigim fotolar

Resim

Resim
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullanıcı avatarı
Ce262

Re: Ynt: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Baran » 07 Oca 2014, 21:52

Vtec daha bilinmeden Astra GSi 205Gti 106Gti lar Uno Hobby ler Tipo Action lar varken bir arkadasim koyu yesil civic almisti bildigim kullandigim ilk vtec oydu hatta sonradan adi VtecFatih olarak kaldi.Sonradan bilindi ogrenildi vtec gti savaslari basladi.Vtec s2000 icin konusursak vtec acana kadar normal 2litre bir arac gibi yakit harcarken vtec devredeyken safkan bir 240beygirmis gibi davraniyordu.Vtec Controller ile devir bandi imkanida vardi hondata ile beyin ayarida mumkundu.Vtec in emis sesini oldukca severim.DC Sports sonrada Invidia egzozla kullandim muazzamdi ayni racing motor gibiydi sol seritte korna sellektor kullanmama gerek kalmiyordu :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Ce262 » 07 Oca 2014, 22:02

VTEC sesine bende hayranim, paylastigim aracta AEM intake, Jasmah Headers ve modifiye edilmis bir AP2 eksoz var, fakat Invidia eksoz bambaska bir dunya :D Bir taraftan`da VTEC`in emis sesi :D S2000 fan olmasamda gercekten muazzam sesler cikarabilen bir araba oldugu kesin, sesine hayranim diyebilirim 8-)

Keske Firebird icin de aynisini soyleyebilsem, V6`larin en kotusu diyebilirim :lol: biraz ugrastiktan sonra "teneke" ve "sinek" sesinden kurtulmayi basardigimi dusunuyorum ama :D

C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullanıcı avatarı
Ce262

Mesaj Baran » 07 Oca 2014, 22:08

Guzel guzel :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj pierce34 » 07 Oca 2014, 22:18

Hahah yalnız video inanılmazmış Ce262 :thumbup: :champ:
Kullanıcı avatarı
pierce34

Mesaj onatozer » 08 Oca 2014, 03:09

Baran, bana katılır mısın bilmiyorum ama S2000 Vtec e rağmen stock hali ile pek muazzam bir performans sergilemiyor bence. Hatta bir kaç yıl once Volvo S40 2.5 ile yan yana uzun uzun gittiklerini gördüğüm gün ağzım açık kalmıştı :?

Ce262, bir V6 dan boyle keyifli bir ses duyduğumu hatırlamıyorum, emeklere sonuna kadar değmiş :thumbup: :super:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Cct » 08 Oca 2014, 03:59

Ce262 :champ:

Video muazzam :lol:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners