TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Ebay den saat alımı

Mesaj xxcarsixx » 21 Kas 2013, 00:03

merhaba arkadaşlar
Şuan letonyadayım ve burdan ebayden 290 dolarlık bir saat aldım.Satıcı ilk olarak letonya ya yollamıyordu ama konuştuktan sonra yollamayı kabul etti ve 40 dolar shipping ekleyip usps kargo şirketiyle shipping yapıcak bir kaç gün içinde.

Merak ettiğim bir konu var Türkiye gibi gümrükte takılma konusu olurmu ? bana ithalat vergisi gibi veya farklı bir vergi çıkarırlar mı?
Kullanıcı avatarı
xxcarsixx

Re: Ebay den saat alımı

Mesaj SeRxx » 21 Kas 2013, 00:21

Letonya'nın gümrük uygulamaları büyük ihtimalle farklıdır. Bu konuyu Letonya'nın yerel posta servisiyle görüşerek daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj xxcarsixx » 21 Kas 2013, 00:22

atıyorum takıldı gümrük parasıda ucuk bir miktar çıktı ne yapmam gerekir ?
Kullanıcı avatarı
xxcarsixx

Mesaj SeRxx » 21 Kas 2013, 00:25

USPS ile geldiği için yüksek bir ücret çıkaracaklarını sanmıyorum(tahminimce ürün bedelinin %20'sini ödeyip alırsınız); fakat uçuk bir miktar çıkarsa nasıl bir uygulamaları olur, bunu yine oradan öğrenmeniz gerekiyor :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj tarkandemir » 21 Kas 2013, 01:58

elifsaat.com inceleyebilirsiniz. Distribütör garantili satış yapılıyor ve faturalı ürünler
Kullanıcı avatarı
tarkandemir

Mesaj yakob » 05 Ara 2013, 15:13

happyprince yazdı:Arkadaşlar,
Geçen hafta cumapazarlama.com diye bir siteden Orient saat aldım.Hem orijinal,hem de fiyatı çok ama çok uygundu.Orient düşünenler varsa rahatlıkla bu siteden saat alabilirler.Yalnız taksitle alınınca fiyatları farkediyor biraz.Bir diğer sorun sitede bulunan tüm Orient'ler stoklarında yok.Dikkatle bakarsanız saat resimlerinin altında alışveriş sepeti resmi bulunan saatler ellerinde mevcut.Buna dikkat ederek incelerseniz boşa vakit kaybetmemiş olursunuz.Bir diğer eksiklik ise saat fotoğrafları iyi değil ve saat detay bilgileri yok.Çok büyük bir mesele mi derseniz değil tabii,ama ordan kodu alıp başka sitelerden bilgi edinmek de zaman kaybettiriyor.Tek sorun bu.Ama dediğim gibi özellikle Orient meraklısı arkadaşlar için en uygun fiyatı sunan site ve de ürünleri orijinal.Kargoları da çok hızlı.

www.cumaparlama.com dan iki gün önce orient aldım,

saat ertesi gün elime ulaştı

ammaaa

1- Kutu ve kutu içindeki yastık çok dandik, sanki orjinal orient kutusu değilde bi yerlerde yaptırılmış gibi geldi bana, bir kaç sene önce aldığım fossil ve diesel marka saatlerin kutusu ve yastığı çok ama çok daha kaliteliydi, hele diesel kutusu mükemmel, yastık tamamen deri, orient kutusundan çıkan gibi içi kağıt doldurulmuş kumaş hissi vermiyordu.

2- Kutudan kullanma klavuzu çıkmadı

3- kutudan en ufak bir etiket ve sertifika benzeri bi şey çıkmadı

4- garanti belgesi fotokopi çekilmiş ve kaşelenmiş imzalanmış, diğer saatlerimde renkli orjinal baskıydı.

5- bugüne kadar aldığım saatlerin hepsinin üzerinde beyaz şeffaf yapışkan vardı ama bu saatte çıkmadı.

GELELİM EN ÖNEMLi KONUYA

Kutuyu bir açtım ne göreyim, saat bi yerde toplanıp yığılmış, yastık ayrı bi yerde, saatin çeşitli yerlerinde ufak ufak çizikler olmuş, özellikle kordonun klipsli parçası bariz çizilmiş. bilmiyorum belkide bu saat daha önce kullanıldı ve sıfır diye tekrar bi başka müşterie yani bana satıldı.

Eğer tüm bunlar Orient Japonya dan kaynaklanıyorsa tamam ama 200-300 TL lik bir çok moda markasının saatinin bile kutusu ve içeriği çok daha sağlam iken orient gibi bir markanın böylesine dandik bir kutu ve kutu içeriği yapabileceği ihtimalini pek düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
yakob

Mesaj Cct » 05 Ara 2013, 21:48

watchpart.co.uk'tan Tag Heuer için deployment clasp söyledim 3 hafta önce ama hala tık yok..

Mesajlara da cevap verilmiyor :(
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj raven » 05 Ara 2013, 21:57

goldstore.com :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 217 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners