happyprince yazdı:Arkadaşlar,
Geçen hafta cumapazarlama.com diye bir siteden Orient saat aldım.Hem orijinal,hem de fiyatı çok ama çok uygundu.Orient düşünenler varsa rahatlıkla bu siteden saat alabilirler.Yalnız taksitle alınınca fiyatları farkediyor biraz.Bir diğer sorun sitede bulunan tüm Orient'ler stoklarında yok.Dikkatle bakarsanız saat resimlerinin altında alışveriş sepeti resmi bulunan saatler ellerinde mevcut.Buna dikkat ederek incelerseniz boşa vakit kaybetmemiş olursunuz.Bir diğer eksiklik ise saat fotoğrafları iyi değil ve saat detay bilgileri yok.Çok büyük bir mesele mi derseniz değil tabii,ama ordan kodu alıp başka sitelerden bilgi edinmek de zaman kaybettiriyor.Tek sorun bu.Ama dediğim gibi özellikle Orient meraklısı arkadaşlar için en uygun fiyatı sunan site ve de ürünleri orijinal.Kargoları da çok hızlı.
www.cumaparlama.com dan iki gün önce orient aldım,
saat ertesi gün elime ulaştı
ammaaa
1- Kutu ve kutu içindeki yastık çok dandik, sanki orjinal orient kutusu değilde bi yerlerde yaptırılmış gibi geldi bana, bir kaç sene önce aldığım fossil ve diesel marka saatlerin kutusu ve yastığı çok ama çok daha kaliteliydi, hele diesel kutusu mükemmel, yastık tamamen deri, orient kutusundan çıkan gibi içi kağıt doldurulmuş kumaş hissi vermiyordu.
2- Kutudan kullanma klavuzu çıkmadı
3- kutudan en ufak bir etiket ve sertifika benzeri bi şey çıkmadı
4- garanti belgesi fotokopi çekilmiş ve kaşelenmiş imzalanmış, diğer saatlerimde renkli orjinal baskıydı.
5- bugüne kadar aldığım saatlerin hepsinin üzerinde beyaz şeffaf yapışkan vardı ama bu saatte çıkmadı.
GELELİM EN ÖNEMLi KONUYA
Kutuyu bir açtım ne göreyim, saat bi yerde toplanıp yığılmış, yastık ayrı bi yerde, saatin çeşitli yerlerinde ufak ufak çizikler olmuş, özellikle kordonun klipsli parçası bariz çizilmiş. bilmiyorum belkide bu saat daha önce kullanıldı ve sıfır diye tekrar bi başka müşterie yani bana satıldı.
Eğer tüm bunlar Orient Japonya dan kaynaklanıyorsa tamam ama 200-300 TL lik bir çok moda markasının saatinin bile kutusu ve içeriği çok daha sağlam iken orient gibi bir markanın böylesine dandik bir kutu ve kutu içeriği yapabileceği ihtimalini pek düşünmüyorum.